Maas Reusel: Heb jij hart voor de zaag?

Geplaatst op

2:10 minuten lezen

Maas Reusel Zagerij is een kleine, maar sterke speler in het bewerken van allerlei soorten plaatmateriaal voor bedrijven in hout- en bouwmaterialen, gevelspecialisten en de industrie; van standaard zaagwerk tot de meest lastige frezingen. Van enkele stukken tot omvangrijke series.

Machines bij Maas Reusel zagerij

Hart voor het product

Guus van de Wal, bedrijfsleider: “We gaan met ons machinepark altijd voor de hoogste kwaliteit. En door het product slim samen te stellen en te verpakken, ontzorgen we de klant maximaal. We denken verder als alleen dat plaatje zagen en zoomen in op de keten. Die werkmethodiek is zo ingebakken dat het meest complexe werk qua materiaalbewerking en verpakking ons gewoon lukt.” Harrie Heesters, meewerkend voorman, vervolgt: “Het eindproduct zien we meestal niet als het hier vertrekt. Voor de Floriade destijds hebben we de Innovatoren bekleed. Toen die klaar was, ben ik daar op een zaterdagmiddag naar toe gegaan. Dan ben ik daar wel trots op!”

Guus: “We hoeven niet de grootste te worden, maar willen de beste en snelste zagerij van Nederland zijn.”
 

Hart voor de zaak

Harrie: “Om 07.30 uur begint voor ons de dag en verdelen we het werk. Je deelt je dag vervolgens zelf in. Met mijn 2 vaste collega’s is het elke dag stevig doorwerken om alles in korte tijd voor mekaar te krijgen, maar dat lukt meestal wel. En als we een keer moeten overwerken dan doen we dat gewoon. Het product moet toch gewoon af en goed zijn, he?” Die typisch Kempische mentaliteit kom je overal in het bedrijf tegen.

Walter: ‘Je krijgt veel vrijheid. Ik heb mijn eigen toko waar ik verantwoordelijk voor ben.”
 

Hart voor elkaar

Naast hard werken, is er op z’n tijd ook ruimte om even te buurten. Gewoon op de werkvloer of tijdens een feestje, zoals de jaarlijkse barbecue. En dat kan met iedereen. Ook vinden we het belangrijk dat iedereen wordt gehoord en meedenkt in het bedrijf. We maken van de maandelijkse vergadering ook echt een feestje met een hapje en een drankje. De mens staat bij ons centraal. Walter Groen, productiemedewerker: “Je bent geen nummer hier. Als er thuis iets aan de hand is, kun je dat gewoon bespreken. Ze denken dan echt mee in oplossingen. En als er iets op de werkvloer is, loop je het kantoor binnen en bespreek je het. Er wordt naar je geluisterd.”

Roland Swinkels: “Hier werken no-nonsense mensen: normale mensen die normaal doen, maar wel hard werken.”
 

Momenteel zijn we op zoek naar een Kempische kanjer die als verkoopmedewerker binnendienst niet alleen het commerciële werk voor zijn rekening neemt, maar ook meehelpt met de inkoop en marketing. Ben jij leergierig, vind je het fijn om met klanten om te gaan en heb je zin om hard aan de slag te gaan? Check dan de vacatures bij Maas Reusel!