Plaats je cv en laat je droombaan naar jou toekomen

Daphne Kessel

Daphne Kessel

Geplaatst op

Wij doen het werk voor jou. Terwijl jij slaapt, je favoriete serie kijkt of je volpropt met allemaal lekkers, komt jouw droombaan naar jou toe. Hoe chill: je hoeft niet zelf te zoeken. Plaats jouw cv en wij zoeken naar een droombaan voor jou. Eentje die bij jou past. En als er een match is, dan hoor je het van ons. Hoe dat werkt? Zo!

Oké, eerlijk is eerlijk: je hoeft niet helemaal níks meer te doen. Maar als we die droombaan voor je vinden, dan hoef jij alleen nog maar je brood te smeren, op de fiets te stappen en lekker naar je werk te gaan. Wij regelen de rest. Het contract, het salaris, alle administratieve rompslomp. Dat doen wij voor je!

Wat wij óók voor je doen, is dat we achter de schermen met je meekijken. Zodra jij jouw cv hebt geplaatst, gaan wij jou verder helpen. We kijken naar vacatures die jij anders misschien niet ziet, zoals de pareltjes die ingevuld worden voordat ze online komen. Of het enorme aanbod waarin jij door de bomen het bos niet meer ziet. Dus: zet jezelf in de schijnwerpers! We garanderen niet dat je zo een baan vindt, maar het werkt zeker in je voordeel. Maak jezelf kenbaar! Laat zien dat je er bent! Dan kunnen wij je verder helpen.  


Zo werkt het

Stap één om in die schijnwerpers te komen: meld je aan als werkzoekende bij Werken in de Kempen. Als jij wat informatie over jezelf achterlaat, dan zorgen wij ervoor dat de juiste vacatures op het juiste moment bij jou belanden. Zo simpel kan het zijn. En zo doe je dat:

  1. 1) Klik op deze link of ga hierboven naar de menubalk, en klik op ‘cv plaatsen’;
  2. 2) Vul je gegevens in en vertel ons wat je zoekt. Is dat iets in de administratie, de bouw of in de productie? Klik het aan! Klik alles aan wat je leuk vindt, waar je ervaring in hebt of waar je graag in wil groeien;
  3. 3) Voeg je cv toe, en daarna je motivatie. Steek echt even wat liefde, tijd en moeite in deze stap. Hoe completer, overtuigender en sprankelender jouw cv en motivatie, hoe meer jij opvalt. En hoe beter wij een match kunnen maken;
  4. 4) Klik op ‘volgende’ en vul de volgende vragen in: ‘wil je geholpen worden door onze recruiters met het vinden van jouw ideale baan?’ Kies voor: ‘Ja, waarom niet’ of ‘Nee, ik zoek liever zelf’. Er zijn geen foute antwoorden mogelijk!;
  5. 5) Laat ons daarna weten of je een vacature-alert wil activeren. Hiermee krijg jij meteen een melding als wij een interessante vacature voor jou hebben! Je kunt ervoor kiezen om die melding twee keer in de week, wekelijks, dagelijks of gewoon niet te krijgen. Aan jou de keus;
  6. 6) En dan klik je op: ‘aanmelden’!

En dan begint je avontuur! Wij zetten ons volop in om zoveel mogelijk mensen te helpen aan een mooie baan. Maar: we hebben niet voor iedereen zomaar een baan op de plank liggen. Blijf realistisch in wat je zoekt en als het niet lukt, stel dan je wensen bij!


Zo val jij op

Wil je graag weten hóe jij opvalt met jouw cv en je jezelf nóg meer in de schijnwerpers zet? Dan hebben wij daar toch een partij handige informatie over! Zit je op Instagram? Dan is deze post echt wat voor jou. Je kunt hem bewaren door op het vlaggetje rechtsonder de post te klikken. Zo sla je hem op voor later en kun je de informatie altijd terug vinden! Bewaar je dingen liever op Pinterest? Ga dan naar dit bord, volg hem en sla de pins op!

Tippie van de sluier: benoem jouw softskills, die zeggen wie jij bent! Ga lekker in op hoe sociaal, flexibel, enthousiast of nauwkeurig jij bent. En vertel wat jij echt graag doet in het weekend (of dadelijk, als je jouw cv hebt geplaatst). Omschrijf wie jij bent!

Meer van deze tips vind je in bovenstaande links. Ga er lekker mee aan de slag, plaats je cv en laat je droombaan naar jou toekomen!

Zet jezelf in de schijnwerpers! Plaats hier jouw cv.
 


Daphne Kessel

Geschreven door

Daphne Kessel

Copywriter