Welke route je ook volgt, bij Antonis Verhuur ga je de baan op

Geplaatst op

1 minuut 40 seconden minuten lezen

De evenementenroute

We verhuren niet alleen sanitaire voorzieningen, maar maken en onderhouden ze ook zelf. Twan Bax (chauffeur/loodsmedewerker): “Wat ik zo leuk vind van mijn baan, is de afwisseling. In de winter werk ik vooral binnen en ben ik dakdekker, loodgieter en elektricien ineen. Het meeste maken we namelijk zelf; van slee tot eindproduct. Je probeert zelf uit te zoeken hoe je iets kunt maken. Die vrijheid, daar hou ik ook van. In de zomer ben ik als chauffeur de baan op, vooral voor evenementen. Je moet wel uit een bepaald soort hout gesneden zijn. Je maakt dan soms lange dagen en je moet van alles wat weten of willen weten. Een soort van duizendpoot. En een aanpakker.”

 
“Ik fiets elke morgen naar mijn werk en 's avonds weer naar huis. Ik hou van die vrijheid.”
 

 

De bouwroute

Paul Antonis (mede-eigenaar): In tegenstelling tot de evenementenroute waarbij elke route anders en dus wat uitdagender is, rijd je met de bouwroute eigenlijk iedere week een vaste route. Het hele jaar door. Hoofdzakelijk naar de bouw, maar ook naar boeren, moestuinen en particulieren. Je komt dus overal. Je rijdt zo’n 20 tot 30 adressen op een dag. En dat komt iedere week weer terug; toiletten moeten immers wekelijks schoongespoeld worden. Ikzelf ben hier ook als chauffeur begonnen en doe mijn werk iedere dag met liefde en plezier.

 
“Bij ons wordt altijd gewerkt, maar dat kan ook in een vierdaagse werkweek.” 
 

Gezelligheid onder mekaar

Bij Antonis Verhuur heerst een gemoedelijke, familiaire sfeer. In de pauze wordt altijd samen gegeten. Vooral in de winter, wanneer de chauffeurs van de evenementenroute binnen werken, is het altijd een drukte van belang. Twan: “Op donderdag bestellen we altijd broodjes uit het dorp. Die eten we dan samen in de kantine op.” Paul vult hierbij aan: ”En op vrijdagen sluiten we meestal af met een pilsje.” Er worden heel wat feestjes georganiseerd; bouwvak indrinken, gourmetten met kerst, nieuwjaarsborrel en laatst zijn we met z’n allen met de bus naar Bavaria geweest. Paul: “Bij ons wordt hard gewerkt, maar als collega’s een keer eerder naar huis willen, dan zijn we daarin heel flexibel. Een vierdaagse werkweek behoort daarbij ook tot de mogelijkheden. We moeten het immers samen maken.”

Wil jij graag de baan op voor dit gemoedelijke familiebedrijf? Check dan de vacatures van Antonis Verhuur op werkenindekempen.nl