Werken in de Kempen is exclusief wervingspartner bij Hapert Aanhangwagens

Geplaatst op

2 minuten lezen

Mieke Roest, HR Medewerkster 

Laura heeft een goede kijk op welke mensen we zoeken, waar ze aan moeten voldoen en of iemand in het team past. Zij werft mensen, voert sollicitatiegesprekken en geeft rondleidingen op de werkvloer. En als er iemand start, zorgt Laura dat onze nieuwe collega een shirt, een trui en uitleg voor de eerste dag heeft. Dat bespaart ons veel tijd en het werkt efficiënt, één vaste partner die alles voor je regelt.

Menno Lokhoff, assemblagemedewerker 

In 2017 solliciteerde ik via werkenindekempen.nl op een vacature. Ik werd uitgenodigd voor een gesprek en mocht vervolgens bij Hapert Aanhangwagens aan de slag. In eerste instantie twijfelde ik een beetje, maar na de rondleiding zag ik het wel als een uitdaging. Sinds 2018 ben ik hier in vaste dienst. Super naar mijn zin.

Wat me opviel aan de bemiddeling? Ik had het gevoel dat ze bij Werken in de Kempen ook keken naar wat ík wilde. Ze gingen actief voor me aan de slag om een vaste baan te vinden. Dat wilde ik graag. Volgens mij hebben ze ook een betere binding met Kempische bedrijven dan uitzendbureaus.

Ad Keeris, directeur

Sinds juli 2018 werken we alleen nog maar met Werken in de Kempen. Ze zijn onze exclusieve wervingspartner en ik zeg heel eerlijk, ik ben heel erg tevreden. Er komen mensen werken die bij ons passen en we hoeven niet steeds uit te leggen wie we zijn. Laura kent onze organisatie door en door dus als ze mensen laat starten, wéten we gewoon dat ze bij ons passen. Voor ons betekent deze samenwerking vooral ‘ontzorgen’. We hebben een sterke samenwerking en het is wat waard om een goede partij te hebben waar je op terug kunt vallen.

Laura Kolen, senior consulent bij Werken in de Kempen 

Ik denk dat onze samenwerking zo succesvol is om een aantal redenen. Ten eerste geeft Hapert Aanhangwagens me het vertrouwen en de vrijheid om mijn werk goed te doen. Wouter bijvoorbeeld, had totaal geen laservaring maar ik zag dat hij wel potentie had. Ik heb hem dus toch aan het werk geholpen. Inmiddels staat ie in de werkplaats te lassen dus mijn gevoel klopte.

Daarnaast ken ik het bedrijf inmiddels zo goed dat ik aan een half woord genoeg heb. De communicatie is open en direct en ik loop regelmatig over de werkvloer. Inmiddels werken er 15 mensen via ons waaronder ook een administratieve kracht. Super leuk.

BEKIJK DE VACATURES VAN
HAPERT AANHANGWAGENS HIER

Wil jij gebruik maken van de expertise en ontzorging van Werken in de Kempen als exclusief wervingspartner?
Bel ons: 0497-21 00 26