Werken in de Kempen trekt verder het land in als franchiseformule

Lieke van Loon

Lieke van Loon

Geplaatst op

2 minuten minuten lezen

 

Werken in de Kempen trekt het land in als franchiseformule! Dat betekent dat wij nóg meer mensen blij gaan maken met mooi werk op fietsafstand. Dit doen we al in de Kempen maar binnenkort óók bij jou in de regio. 

Even een stapje terug in de tijd. Het is 2018. Als donderslag bij heldere hemel worden we door FD Gazellen uitgeroepen tot snelst groeiende bedrijf van Nederland. Werken in de Kempen staat ineens vól in de spotlight! Vanuit allerlei organisaties door het hele land worden we gevraagd om ons concept ook in hun regio uit te rollen.
Dit zet ons aan het denken: wat als we nog veel meer mensen blij zouden kunnen maken met een baan op fietsafstand!? Dat zou toch fantastisch zijn? Het is in ieder geval het onderzoeken waard. En zo gezegd, zo gedaan.

Werkgevers en werknemers op regionaal niveau verbinden

Er blijkt grote behoefte te zijn aan een platform voor het aanbieden en vinden van werk, op regionaal niveau. Lokale mensen willen namelijk lokaal werken en werkgevers willen lokale mensen. Het regionale aspect en de diverse manieren waarop we werkgevers en werknemers met elkaar in contact brengen, maakt dat het concept zich onderscheidt van ‘standaard’ bureaus. Bij ons kan een bedrijf namelijk zelf kiezen hoe hij zijn werving wil doen. Zelf werven, of uitbesteden.
Als je ervoor kiest om zelf te werven, dan zorgen wij voor heel veel zichtbaarheid van jouw vacature(s). We publiceren ze dan op onze vacaturesite, we kunnen ze ook op onze social media kanalen plaatsen – óf we rollen ‘m uit als campagne.
Als je ervoor kiest om de werving volledig uit te besteden, dan zoeken onze doorgewinterde recruiters voor jou naar de juiste kandidaat. Dan hoef jij je daar niet meer druk over te maken.

Lang verhaal kort (en oké, trommelgeroffel): we gaan onze dienstverlening nu óók naar andere regio’s brengen. Dit doen we onder de naam: ‘Werken in de Regio’. En we gaan als franchiseformule.

Hoe we dat gaan doen?

We gaan lokale helden zoeken, uit elke streek. Helden met ervaring in de arbeidsbemiddeling. Helden die als doel hebben ‘mensen blij maken met mooi werk’. Helden met een netwerk in de regio. Helden die willen ondernemen en in staat zijn om te verbinden.

Wil jij werken in de regio?

Ben je benieuwd naar hoe het zou zijn om je eigen bedrijf op te starten, in jouw regio? En heb je jarenlang ervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling? Neem dan contact met ons op! Maken we kennis met elkaar, én met het concept Werken in de Regio.

Om te zien wat wij als franchisegever te bieden hebben, ga je naar werkeninderegio.nl en klik op de vacature FRANCHISENEMER. Wie weet start jouw nieuwe hoofdstuk HIER.


Lieke van Loon

Geschreven door

Lieke van Loon

Directrice / Eigenaar