Werken in de Kempen wint gouden FD Gazellen Award

Geplaatst op

2 minuten lezen

Werken in de Kempen’ heeft 8 november de gouden FD Gazellen Award in ontvangst mogen nemen. Daarmee is het vier jaar jonge bedrijf het snelst groeiende bedrijf in de Regio Zuid (Zeeland, Noord-Brabant en Limburg).

Met ingang van 2018 is de rangschikking van de FD Gazellen-lijst veranderd. Niet langer is alleen de omzetgroei van belang, maar nu wordt ook de groei van werknemers (in fte’s gemeten) en de winstgevendheid meegewogen. Personeelsgroei is een indicator voor een bijdrage aan de werkgelegenheid en winstgevendheid is een indicator in welke mate een bedrijf toegevoegde waarde biedt. Door drie indicatoren – in plaats van één – mee te laten wegen, krijgt de prijs een meer gebalanceerde basis.

De snelle groei van de jonge organisatie geeft duidelijk weer hoe groot de behoefte is aan een centraal platform dat de regionale arbeidsmarkt in beeld brengt. Werken in de Kempen startte als uitzendbureau maar heeft zich, luisterend naar de markt, uitgebreid tot totaalaanbieder op het gebied van werving. Werken in de Kempen is gespecialiseerd in recruitment, advertising en HR-marketing. Door de combinatie tussen deze disciplines kunnen wij de regio voorzien van personeel. Een vernieuwende vorm van dienstverlening die in alle marktbehoeften voorziet, wordt beloond met goud.

Eigenaresse Lieke van Loon (34 jaar) uit Reusel behoort hiermee tot een van de succesvolste onderneemsters uit Brabant: “Het geheim zit hem in de focus die Werken in de Kempen legt op de regionale arbeidsmarkt. We verbinden werkgevers aan werkzoekenden en daarvoor ontwikkelen we voortdurend nieuwe businessmodellen. De Open Bedrijven Dag op 12 januari is daar een prachtig voorbeeld van. We hebben het idee in september gelanceerd en deze week hebben we de 50e aanmelding binnengekregen. Bedrijven zijn enthousiast over de manier waarop we dit concept vormgeven en door dit event gezamenlijk te ontwikkelen, wordt de Kempische community nog sterker.”  

bron: werkenindekempen.nl