Uitgebreide uitleg

Kijk even rond. Je ziet dat we flink wat opties hebben toegevoegd om je optimaal van dienst te kunnen zijn. Schrik niet, we leggen alles hieronder graag aan je uit. Dan kun je je snel focussen op het vinden van nieuwe mensen. 

Bedrijfsprofiel

Met je eigen bedrijfspagina presenteer je je nog beter aan werkzoekenden in de Kempen. Dit is waarom je zo'n profiel nodig hebt: 

We hebben je oude informatie voor zover mogelijk overgenomen, maar willen je vragen om de pagina te controleren en aan te vullen met ontbrekende informatie. 

Tip: heb je zelf geen goede website of mogelijkheid om vacatures te publiceren? Verwijs dan vanuit je social media direct door naar deze pagina, dan verzamel je alle sollicitaties op één plek! ​

BEDRIJFSPROFIEL UPDATEN  Bekijk een voorbeeldbedrijfspagina 

Vacatures

Op de pagina vacatures vind je alle vacatures die op dit moment actief zijn met de resultaten per vacature. Vanuit hier kun je:

We hebben al je vacatures vanaf mei 2018 meegenomen vanuit de vorige website. Zo kun je de historie blijven inzien en gaat er niets verloren. Ook kun je de inhoud van een eerder geplaatste vacature inladen bij het plaatsen van een nieuwe vacature.

VACATURES BEKIJKEN NIEUWE VACATURE TOEVOEGEN

Sollicitaties

Een hele mooie mogelijkheid in dit nieuwe systeem is dat je sollicitaties heel eenvoudig kunt opvolgen. Op de pagina sollicitaties vind je een overzicht van alle nieuwe sollicitaties en van de sollicitanten in procedure. Handig, want dan zie je in één oogopslag wat de status is. 

Sollicitanten in procedure

De sollicitanten die in procedure zijn kun je vanuit het overzicht direct opvolgen. Binnenkort heb je de mogelijkheid om in één keer meerdere kandidaten tegelijk te verwerken (handig wanneer je bijvoorbeeld meerdere kandidaten wil afwijzen) en filters om alleen kandidaten voor een bepaalde vacature te tonen.

Wanneer je klikt op de status, kun je deze vanuit dit overzicht aanpassen. Zodra je dit doet verschijnt er een pop-up waarmee je direct een mail kunt versturen naar de kandidaat.

Kandidaat detailpagina

Klik je op een kandidaat, dan zie je in één overzicht alle beschikbare informatie van die kandidaat. Op deze detailpagina kun je de status ook wijzigen.

Daarnaast zie je hier een logboek met daarin alle activiteiten die aan deze kandidaat gekoppeld zijn. Je kunt hier ook notities toevoegen, handig als je samenwerkt met collega's. Zo zijn jullie altijd op de hoogte!

ONTDEK DE NIEUWE SOLLICITATIEPAGINA'S

Diensten

Je kunt nu lid worden van Werken in de Kempen! Met een lidmaatschap profiteer je nog meer van de voordelen van Werken in de Kempen. Met het lidmaatschap krijg je een heleboel extra's voor een vast bedrag per maand. Denk aan: 

Het blijft mogelijk om een losse vacature te plaatsen, maar overweeg of het interessant is om een lidmaatschap af te sluiten. Het is al snel voordeliger en je krijgt veel meer waarde voor je geld. Je kunt direct jouw lidmaatschap activeren. Je kunt zelfs tussentijds opwaarderen wanneer je meer plaatsingen nodig hebt of extra losse plaatsingen aankopen!

BEKIJK DE LIDMAATSCHAPPEN 

Twijfel je welk pakket het beste bij je past? Op basis van je verbruik en je bedrijfsgrootte denken we graag met je mee:  0497 – 21 00 26 afspraak maken

Medewerkers

Ook wat betreft medewerkers heb je flink wat nieuwe opties. Je kunt namelijk:

NAAR CONTACTPERSONEN

Vragen of onduidelijkheden?

Zo. Da's een flinke waslijst met veranderingen, nieuwe opties en mogelijkheden. Duizelt het je een beetje? Heb je een vraag of kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op. Dat mag natuurlijk ook om een suggestie voor verbetering door te geven! 

VRAAG STELLEN, PROBLEEM OF SUGGESTIE DOORGEVEN