Werkgevers
0

Baetsen Groep

VELDHOVEN, Locht 100

www.baetsen.com

De Baetsen Groep is een Brabants familiebedrijf dat ruim 60 jaar bestaat met zo'n 75 medewerkers, verdeeld over twee locaties, Veldhoven en Echt.

Baetsen is actief in een verzorgt dienstverleningen welke in een drietal bedrijfsactiviteiten opgedeeld zijn, te weten Transport, Kraanverhuur en de Werkplaats.

Bij Transport kun je terecht voor nationaal en internationaal transport, van kleine tot grote vrachten. Met onze deskundige medewerkers en uitstekend materieel verzorgen wij transport voor diverse klanten zoals Starline, de Meeuw en VDL.

Onze werkmaatschappij Kraanverhuur richt zich op alle voorkomende hijswerkzaamheden van het plaatsen van dakkapellen tot complexe hijswerkzaamheden en industriƫle machineverhuizingen.

In de Werkplaats, vindt het gehele onderhoud, reparaties en periodieke keuringen van trucks, opleggers, kranen en ander materieel plaats. Dat doen wij zowel voor ons eigen materieel als voor derden.

Kenmerkend voor ons familiebedrijf zijn de korte lijnen, gedrevenheid, kwaliteit, deskundigheid, mogelijkheid tot opleiden en samen werken in een fijn team

De Baetsen Groep kijkt altijd vooruit en is daardoor altijd op zoek naar gemotiveerde en betrokken medewerkers.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img