Werkgevers
0

Klik-HR

Veldhoven, 173A Dorpstraat

Haal je geen voldoening meer uit je dagelijkse werkzaamheden? Mis je de energie om je plannen te realiseren? Of dreig je binnenkort overtallig te worden? Herken je je in deze zoek- of hulpvragen? Met Klik-HR geef ik een passend vervolg aan je loopbaan. Ik neem de tijd voor je, luister aandachtig en denk mee in praktische oplossingen.

Vanuit een persoonlijke klik help ik je verder in je loopbaan. Afhankelijk van je persoonlijke situatie op de arbeidsmarkt en je vragen bewandel ik samen met jou een van onderstaande drie trajecten.

  • Loopbaanadvies Plezier in je werk, het lijkt de normaalste zaak van de wereld. Jouw dagelijkse werkzaamheden laten een ander beeld zien. Blijf je met tegenzin naar je werk gaan? Of gooi je het over een andere boeg?

  • Vitaliteit Haal je onvoldoende energie uit je werk of je omgang met collega’s en klanten? Heb je het gevoel dat je huidige baan je onvoldoende uitdaagt? Maak nu een frisse start en geef een boost aan je functie of loopbaan.

  • Outplacement Hangt ontslag je boven het hoofd? Of dreig je binnenkort overtallig te worden? Afscheid nemen van je vorige baan en een goed inzicht in je talenten zijn belangrijk om een volgende stap te zetten.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img