Werkgevers
0

Lefgozer (m/v)

Eersel,

www.lefgozer.nu

Lefgozer (m/v): een succesvolle samenwerking
Om in de toekomst meer MBO-leerlingen te kunnen opleiden voor de zorg, zijn de voorwaarden en ​mogelijkheden voor zij-instromers om een opleiding te starten aantrekkelijker gemaakt. 'Lefgozers' hebben we deze zij-instromers​​ genoemd. Want voor een overstap naar de zorg is lef nodig!

Wij leiden je in 18 maanden op tot Verzorgende Individuele gezondheidszorg (IG), betalen je opleiding volledig, geven je direct na diplomering een vaste aanstelling en begeleiden je intensief gedurende het gehele traject.

Vanaf de start van de opleiding ontvang je een marktconform salaris, dus je bent meteen verzekerd van een vast inkomen. Wil je na het behalen van je diploma doorgroeien? Ook dat is mogelijk. Er zijn weldegelijk kansen om eindelijk die stap te zetten! Als je het aandurft ben je een echte lefgozer.

Vele Lefgozers maakten al de overstap
In april 2019 startte de eerste klas Lefgozers (m/v) en in oktober 2020 behaalde deze groep van 15 zijinstromers hun diploma Verzorgende IG. Vandaag de dag is het Lefgozer traject uitgegroeid tot een regionaal zijinstroom traject in Noordoost en Zuidoost Brabant. Inmiddels zijn bij de deelnemende organisaties meerdere klassen Lefgozers (m/v) gestart. Het project wordt ondersteund door Transvorm, VGZ Zorgkantoor, Convenant Transitie VVT en OPPstap.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img