Werkgevers
0

MCB Direct

Hapert, Diamantweg 47

https://www.mcbdirect.eu/nl/

MCB Direct is de metaalpartner van de verspaningsindustrie. Wij combineren al meer dan 25 jaar de kracht van de MCB Group met een diversiteit aan klantspecifieke bewerkingen en verpakkingen. Ons grote doel? Het onze klanten zo eenvoudig mogelijk maken om hun business te laten groeien. We voegen waarde toe door op maat gesneden logistiek, slimme bewerkingen en innovatieve diensten die het maakproces optimaliseren. Bij MCB Direct houden we van korte lijnen, delen we onze kennis en denken we mee met de klant. We zijn met elkaar een team en een partner waar de klant op kan rekenen!

Ruimte voor groei MCB Direct is volop in ontwikkeling. De vraag naar producten op maat en just in time levering neemt toe. De komende jaren bundelen de huidige vestigingen van MCB Direct hun expertise in vier grotere vestigingen met ruimte voor groei. Onze vestiging in Hapert met nu zo'n 40 medewerkers verhuist samen met de vestiging in Nederweert binnen enkele jaren naar Valkenswaard. De andere vestigingen komen in Breda, Deventer en Zaltbommel. Alle vestigingen behalve Breda worden nieuw gebouwd en elke locatie krijgt een aantal moderne, nieuwe machines. Zo kunnen we ook in de toekomst onze klanten optimaal en flexibel blijven bedienen. Natuurlijk biedt dit ook kansen voor onze medewerkers!

MCB Group Vanuit het hoofdkantoor in Valkenswaard begeleidt de MCB Group haar werkmaatschappijen in Nederland, Belgiƫ, Frankrijk en Duitsland. Deze werkmaatschappijen zijn hoofdzakelijk actief als groothandel en Service Center in metalen, waaronder staal, roestvast staal, aluminium, koper en messing. Een belangrijke toegevoegde waarde is de uitvoering van klantspecifieke opdrachten. Binnen de MCB Group zijn meer dan 900 medewerkers werkzaam.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img