Werkgevers
0

Restaurant Monarh B.V.

Terug naar alle resultaten

Restaurant Monarh B.V.

Tilburg, Bredaseweg 204-08

https://www.monarh.nl/

Restaurant Monarh bevindt zich in het ruim 125 jaar oude klooster van de missionarissen van ‘Het Heilige Hart’, in de Tilburgse volksmond; ‘Rooi Harten’. Laat je verrassen door de culinaire kunsten van chef-kok Paul Kappé en zijn keukenbrigade in de Franse keuken met wereldwijde invloeden. Tijdens het wachten op je eten kun je de meesters met eigen ogen aan het werk zien door de open keukenbar. Heerlijke bijpassende Europese wijnen worden gepresenteerd door onze sommelier Ralph Kappé.

Zwevende amuse De Tilburgse Paul kookt hier al sinds de opening in 2014. Hij onderscheidt zich door de voorliefde voor zure smaken en een afkeer voor klassieke smaakcombinaties. En natuurlijk de zwevende amuse, zoals de naam al zegt is dit een amuse die zweeft. Het bijzondere gerecht schopte het zelfs tot de uitzending van RTL Late Night.

Michelinster Ons restaurant kreeg in 2018 een Michelinster. Al jaren op rij werden we genoemd als kanshebbers, maar niet eerder lukte het om die felbegeerde ster binnen te halen.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img