Werkgevers
0

VGI-Willems RVS Machinebouw B.V.

Terug naar alle resultaten

VGI-Willems RVS Machinebouw B.V.

Hapert, Smaragdweg 49

https://vgiwillems.nl/

VGI-Willems RVS Machinebouw B.V. is de turnkey partner in RVS Machinebouw. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij uw partner in het bewerken van roestvast staal en aluminium. Met ons gekwalificeerde team van 125 medewerkers zijn wij in staat om voor onze OEM klanten complete machines en systemen te bouwen welke door hen worden geleverd aan gerenommeerde klanten in de wereldwijde voedselverwerkende, Farmaceutische en High Tech industrie.

Alle State of The Art productietechnieken zijn aanwezig in onze Maak Fabriek van de Toekomst van 10.000 m2 oppervlakte.

Indien gewenst kunnen wij uw eindproduct geheel of gedeeltelijk assembleren in onze huidige assemblagefaciliteit van 3000m2. Deze assemblagefaciliteit zullen we in 2022 verder uitbreiden met 5000m2 waarmee onze totale assemblagefaciliteit uitkomt op 8000m2. Ook cleanroom assemblage zal daarmee tot de mogelijkheden gaan behoren, in een cleanroom ISO klasse 7 van 650 m2 vloeroppervlak.

Daarnaast kunnen wij in eigen huis uw producten ook beitsen en of parelstralen. Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel, waarmee we u van A tot Z zullen ontzorgen.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img