Lidmaatschap Platinum

Met een lidmaatschap profiteer je al helemaal van de voordelen van Werken in de Kempen. Heb je een groot personeelsverloop, groei je als kool of wil je kandidaten op meerdere kanalen bereiken? Het lidmaatschap 'Platinum' is je op het lijf geschreven: het beste van ons vacatureplatform, voor een vast bedrag per maand. Hier vind je snel en eenvoudig de mensen die je zoekt.

Wat je krijgt met een lidmaatschap 'Platinum'

Meteen aanvragen

Gratis vacatureplaatsingen

Binnen het lidmaatschap 'Platinum' krijg je al je vacatureplaatsingen gratis! Ideaal toch? Zo hoef je je nooit zorgen te maken over je budget: jij weet in januari al hoeveel je moet begroten. 

Onbeperkt verlengen

Een vacature wordt geplaatst voor één maand. Heb je een moeilijk te vervullen vacature? Met dit lidmaatschap kun je je vacatures gratis voor een maand verlengen. 

10x social doorplaatsing

Benut ons grote netwerk maximaal met de gratis social doorplaatsing. Op Facebook delen we jouw vacature en bereiken we duizenden mensen. 

5x topvacature plaatsing

Met deze optie kun je tot vijf vacatures aanmerken als topvacature. Je vacatures worden in onze vacaturebank dan extra onder de aandacht gebracht. Zo val je lekker op. Laat die sollicitanten maar komen! 

Gratis stages plaatsen

Een goede stagiair is goud waard. Die ene student of scholier die snel leert, de juiste vragen stelt en vlot een echte bijdrage levert aan het team... Die zoekt toch iedereen? Het vinden van een goede stagiair kun je dan ook beter niet aan het toeval overlaten. Met het lidmaatschap 'Platinum' plaats je stagevacatures gratis op Werken in de Kempen.

Je eigen bedrijfspagina

Op je eigen bedrijfspagina presenteer je je aan de werkzoekenden in de Kempen. Vertel iets over wat jouw bedrijf zo bijzonder maakt. Is dat je fantastische team? Je bijzondere bedrijfscultuur? Of heel iets anders? Natuurlijk zijn je openstaande vacatures hier verzameld en kun je links plaatsen naar je eigen website en social media accounts.

Natuurlijk hanteren we een paar spelregels. Zo vinden we het niet zo leuk als je vacatures voor anderen plaatst en houden we excessief gebruik van de onbeperkte mogelijkheden in de gaten.