Pakket Goud

Met een pakket profiteer je nog meer van de voordelen van Werken in de Kempen. Met het pakket 'Goud' krijg je een heleboel extra's voor een vast bedrag per maand. Hier vind je snel en eenvoudig de mensen die je zoekt.

Wat je krijgt met een pakket 'Goud'  

Voor slechts € 3948,- per jaar

Een pakket loopt één jaar.  

Meteen aanvragen

Onbeperkt vacatureplaatsingen

Binnen het pakket 'Goud' krijg je een onbeperkt aantal vacatureplaatsingen *.

* We gebruiken hiervoor echter wel een 'fair user policy'. Dit betekent dat er 15 vacatures tegelijkertijd online kunnen staan. Zijn er meer vacatureplaatsingen tegelijkertijd benodigd? Neem dan contact op met je accountmanager.

Onbeperkt verlengen

Een vacature wordt geplaatst voor één maand. Heb je een moeilijk te vervullen vacature? Met het pakket 'Goud' kun je vacatures onbeperkt verlengen op basis van onze fair user policy. 

5x social doorplaatsing

Benut ons grote netwerk maximaal met drie gratis social doorplaatsingen. Op Facebook delen we jouw vacature en bereiken we duizenden mensen. 

5x topvacature plaatsing

Met deze optie kun je drie van je vacatures aanmerken als topvacature. Je vacatures worden in onze vacaturebank dan extra onder de aandacht gebracht. Zo val je lekker op. Laat die sollicitanten maar komen! 

Gratis stages plaatsen

Een goede stagiair is goud waard. Die ene student of scholier die snel leert, de juiste vragen stelt en vlot een echte bijdrage levert aan het team... Die zoekt toch iedereen? Het vinden van een goede stagiair kun je dan ook beter niet aan het toeval overlaten. Met het pakket 'Goud' plaats je stagevacatures gratis op Werken in de Kempen.

Je eigen bedrijfspagina

Op je eigen bedrijfspagina presenteer je je aan de werkzoekenden in de Kempen. Vertel iets over wat jouw bedrijf zo bijzonder maakt. Is dat je fantastische team? Je bijzondere bedrijfscultuur? Of heel iets anders? Natuurlijk zijn je openstaande vacatures hier verzameld en kun je links plaatsen naar je eigen website en social media accounts.