Maak kennis met onze held op sokken: Kim, stagiaire recruitment!

Lieke Sengers

Lieke Sengers

Geplaatst op

2 minuten lezen
Recruitment stagiaire Kim

Het houdt niet op bij Werken in de Kempen, we hebben namelijk alweer iemand om aan je voor te stellen: Onze Stagiaire Kim! De komende maanden komt Kim een kijkje nemen op onze Recruitment afdeling. Ze is bij ons al helemaal ingeburgerd, maar toch wilden we haar een paar vragen stellen uit de grabbelton!

Wat is je lievelingsdier?

Laat het vragenvuur maar beginnen. Eva trapt het interview af met de belangrijkste vraag uit ieder vriendenboekje: “Wat is je lievelingsdier?” Kim: “Een Panda! Die zijn heel schattig, groot en onhandig.”

Wat is de raarste droom die je ooit hebt gehad?

Nou bereid je voor, want hier komt me toch een droom. Kim: “Ik heb ooit gedroomd dat vissen mijn tenen eraf beten terwijl ik een ballon moest pakken uit een rivier.” Ze heeft er wat voor over die meid. “Mijn arm was niet lang genoeg dus toen moest ik in de rivier gaan staan. Maar toen de vissen mijn tenen op begonnen te eten werd ik weer wakker.” Hoe deze droom afloopt weten we dus helaas niet, maar de vissen waren wel kritische eters. Verder dan de tenen kwamen ze niet.

Waar kun je jouw echt wakker voor maken?

“Pizza, altijd pizza! Of sushi dat mag ook.” “Waarom Pizza?” Vraagt Eva. Kim: “Dat is écht mijn go-to eten als ik geen zin heb om te koken. Het liefst een tonijnpizza van Restaurante, zo eentje uit de diepvries.” En wat de sushi betreft is Kim verder ook niet heel kritisch: “Van Nagoya en dan heb je van die gefrituurde.” Nou, die dus. Hier is Eva het volledig mee eens: “Die zijn inderdaad wel super lekker!”

Wat is je grootste angst?

Onze Kim is echt een held op sokken: “Ik ben eigenlijk voor best wel veel dingen bang… Vrachtwagens die voorbij rijden terwijl je op de fiets zit, voor spinnen, voor de zee of water waar je niet doorheen kunt kijken. MIJ NIE BELLEN!” Het is nogal een lijstje hoor.

Nooit meer een telefoon of nooit meer op vakantie?

“Oeeh…” Zegt Kim. Dit is duidelijk een lastige. Toch gaat Kim dan voor nooit meer op vakantie. “Een telefoon heb je voortaan wel écht nodig.” (Bijvoorbeeld om je vriend te bellen wanneer er een spin in huis is). “Maar nooit meer op vakantie is toch ook wel echt een heftige. Je kunt natuurlijk ook in Nederland op vakantie, maar ja, dat is ook op vakantie.” Nee, hier gaan we, denk ik, toch niet uitkomen.
 

“Een telefoon heb je voortaan wel écht nodig.” 

Met welke beroemdheid zou je wel een Meet en Greet willen?

Kim: “Heb je The Vampire Diaries wel eens gekeken?” Eva niet helaas, maar misschien onze lezers wel? Kim: “Nou, daar speelt zo’n gast in, die heet Damon Salvatore, daar wil ik wel een meet en greet mee.” Eva: “En waarom dan?” Kim: “Hij is leuk, hij heeft een leuke persoonlijkheid.” Jaja Kim, het zal aan zijn persoonlijkheid liggen. “Volgens mij is hij al best wel oud, maar toch lijkt het me leuk.” Volgens Google is hij nu 44. Of dat oud is mag je van ons zelf bepalen...
 

“Volgens mij is hij al best wel oud, maar toch lijkt het me leuk.”

Hoewel Eva hem niet kent, is ze toch nieuwsgierig: “Wat zou je hem dan vragen?” Kim: “Ik zou hem vragen naar Elena, een ander personage uit de serie. Ze hebben in het echt ook een relatie gehad, dus daar ben ik wel benieuwd naar.”

Eens even kijken. Wat hebben we nu over Kim geleerd?

Mooi lijstje toch! Wil je meer weten over onze andere collega’s? Bekijk dan hier ons Team!


Lieke Sengers

Geschreven door

Lieke Sengers

Campagne Specialist