Hier ga jij het maken

Het gezegde luidt niet voor niets: beter een goede buur dan een verre vriend. Dus waarom zou je verder zoeken als jouw droombaan gewoon in de Kempen te vinden is? Hier moet je zijn voor de mooiste banen bij jou in de buurt.

Hier vind jij jouw nieuwe plek

Je werkplek hoeft niet ver van je woonplek af te liggen, als je het aan ons vraagt. Er is zoveel mooi werk te halen en te vergeven in de Kempen. Het verderop zoeken is helemaal niet nodig. Jouw droombaan ligt gewoon om de hoek. Meld je aan als kandidaat, solliciteer erop los en ga binnen de kortste keren dichtbij huis aan de slag.

Laat ons een baan voor je vinden

Wist je al dat wij jou ook kunnen helpen aan een baan? Waar jij als werkzoekende vaak door de bomen het bos niet meer ziet tussen alle vacatures, weten wij precies waar kansen liggen voor jou. Maak gebruik van onze kennis van de regionale markt en ga via ons aan de bak. Jaarlijks vinden er honderden werkzoekenden uit de regio een baan via onze Recruitment. Wij focussen daarbij op vaste banen, waarbij je vaak per direct in dienst gaat bij het bedrijf, of na een korte detacheringsperiode een contract krijgt aangeboden. Geen standaard uitzendbaantjes voor een korte tijd, maar serieuze banen bij de mooiste bedrijven in de Kempen! Schrijf je dus snel bij ons in of kom langs op ons kantoor, zodat wij met je kunnen bekijken of we ook voor jou mooie kansen hebben. Kost je niks. Maar bespaart wel tijd! 

Wat heb jij aan ons?