H.I.E.R. leer je ons kennen!

Bij Werken in de Kempen maken we werk van werk. Werknemers, werkgevers en werkzoekenden brengen we bij elkaar. Waar? Dat mag duidelijk zijn!

Waar komen wij vandaan?

In 2014 startte Werken in de Kempen een platform, met als missie, "het verbinden van werkgevers en werknemers binnen de Kempen". Op een menselijke manier. Nuchter, oprecht en met een échte klik. Wij gaan niet voor de snelle winst. Iedere dag vinden er weer mensen een baan via ons. Een mooie baan voor het leven. Dat maakt ons trots!

Wat bieden wij

Werken in de Kempen biedt werkgevers uit de Kempen een podium, een eigen gezicht. Zo maken we bedrijven zichtbaar en vindbaar. Alles op één plek. Lekker overzichtelijk. Op deze manier kom je als werkgever laagdrempelig in contact met mensen uit de directe omgeving. Mensen met het juiste DNA die bij jouw bedrijf passen en dezelfde taal spreken.

Waar staan we nu?

Met een club van zo’n 20 specialisten en professionele mensen met dezelfde DNA en die dezelfde taal spreken kunnen we ons inmiddels een stabiele en sterke speler in de Kempen noemen als het aankomt op de werving & selectiebranche.

Wat kun je nog van ons verwachten?

We staan aan de vooravond van een aantal mooie impactvolle ontwikkelingen. Op dit moment exploiteren wij onszelf naar een groter gebied binnen Noord-Brabant om onze positie te versterken maar belangrijker nog, meer mensen te voorzien van een mooie baan op fietsafstand. We blijven dan ook enorm groeien maar altijd met het oog om alles spreekwoordelijk ‘klein’ te houden en zeker niet af te wijken van onze kernwaarden. Want mooi werk vind je namelijk H.I.E.R.Hartelijk, Impactvol, Eigenzinnig en Regionaal!

Hieronder een opsomming van alle wervingsmethodes die je bij ons kunt vinden, waar onze specialisten voor klaar staan en je gedurende het gehele traject kunnen begeleiden;

Onze methodes;