Hier leer je ons kennen

Bij Werken in de Kempen maken we werk van werk. Werknemers, werkgevers en werkzoekenden brengen we bij elkaar. Waar, dat mag duidelijk zijn. Wat, hoe en waarom? Hier lees je er alles over.

Ons merk

In 2014 startten we een platform. De missie? “Het verbinden van werkgevers en werknemers binnen de Kempen”. Maar dan wel op een menselijke manier. Nuchter en oprecht. Én – ook niet onbelangrijk – met een echte klik. Voor de snelle winst doen we het niet.

Die sprong in het diepe heeft, als je het ons vraagt, goed uitgepakt. Tot op de dag van vandaag vinden mensen een baan of nieuwe medewerkers via ons. Voor het leven. En gewoon hier in de regio. Er is mooi werk te halen en te vergeven in de Kempen, en dat mag gezien worden! Wij willen vóór mensen en mét mensen werken. Dichtbij. Verbinding is daarbij onze rode draad.

Ons werk

Iedere dag zetten we mensen aan het werk. Mensen die er zin in hebben. Die vooruit willen en kunnen. Zo helpen we werkzoekenden aan een baan die bij hen past en werkgevers aan een werknemer die bij hen past. Simpel.

Dat doen we door de focus lokaal te houden, en zo de zichtbaarheid van onze regio te vergroten. Ook luisteren wij écht naar wat er leeft in de markt en durven daarop in te spelen.

Onze methodes