Werkgevers
0
Bedrijfsconcept werving personeel in de Kempen

Jouw wervingspalet, eindeloos combineren.

Wordt jouw productie vertraagd door een tekort aan personeel, of worstel je met de zoektocht naar nieuwe medewerkers in deze competitieve arbeidsmarkt? Geen zorgen!

Met ons divers palet aan wervingsmogelijkheden en eindeloze combinaties is er altijd wel een krachtige oplossing voor het vinden, binden en boeien van personeel. Zelf werven met één van onze wervingspakketten óf bespaar tijd en ga voor recruitment in combinatie met een vette campagne waarbij je ruim 245.000 potentieel werkzoekenden bereikt.

Bekijk onze wervingsoplossingen  

Vrijblijvend wervingsadvies

Lieke van Loon en Lotte Veldman overleg over regionaal vacatureplatform

Onze missie: verbinden van werknemers en werkgevers voor regionaal werkgeluk

Wij kennen de Kempen als onze broekzak. Daarom richten we ons bij Werken in de Kempen ook écht alleen op de Kempen. We kennen de mensen, de mentaliteit, de Kempische sfeer én spreken dezelfde taal.

Maak een gratis werkgeversaccount, ben het hele jaar zichtbaar voor kempisch werkzoekenden én plaats gemakkelijk je vacature(s). Dan bouwen we samen aan het werkgeluk in de regio.

Start direct, maak een gratis werkgeversaccount

Klantverhalen

We willen niet opscheppen, maar...

We zijn wel erg trots op dat we bij meer dan 1000 klanten per jaar de verbindingen tussen werkgever en werknemer hebben gelegd.
Kijk zelf maar eens:

Wat anderen zeggen...

 KEMPISCHE HANDS-ON MENTALITEIT.
ster icoon ster icoon ster icoon ster icoon ster icoon

KEMPISCHE HANDS-ON MENTALITEIT.

Werken in de Kempen omarmt de voor ons zo belangrijke Kempische Hands-on mentaliteit. Wat ons betreft is Werken in de Kempen werken met mensen uit de Kempen.

Chris Pijnenburg

HR Manager

van Santvoort Bouw

 EEN RESULTAAT MET 7 SOLLICITATIES, WAARVAN ER 3 DIRECT OP FULLTIME BASIS ZIJN GESTART.
ster icoon ster icoon ster icoon ster icoon ster icoon

EEN RESULTAAT MET 7 SOLLICITATIES, WAARVAN ER 3 DIRECT OP FULLTIME BASIS ZIJN GESTART.

In één woord super, bedankt! Het was erg spannend om een grote campagne aan te gaan. Je bent natuurlijk nooit zeker hoe een campagne gaat lopen. Helaas hadden we te kampen met een personeelstekort en deze resultaten hadden we niet durven dromen. De uitkomst? Zeven sollicitaties, waarvan we drie nieuwe collega's hebben kunnen aannemen op fulltime basis. We hebben zelfs kandidaten teleur moeten stellen, omdat we inmiddels al voorzien waren van voldoende personeel.

Eigenaar

Cafe Schuttershof

 BEHOORLIJK WAT REACTIES OP DE OPENSTAANDE VACATURE.
ster icoon ster icoon ster icoon ster icoon ster icoon

BEHOORLIJK WAT REACTIES OP DE OPENSTAANDE VACATURE.

De campagne was een prima manier om in deze moeilijke markt aan nieuwe medewerkers te komen. Het bereik van de online campagne was doeltreffend met behoorlijk wat reacties op de openstaande vacature.

Querentis

 COMMUNICATIE IS SNEL EN EVENTS ZOALS OBD ZIJN ALTIJD TOT IN DE PUNTJES GEREGELD.
ster icoon ster icoon ster icoon ster icoon ster icoon

COMMUNICATIE IS SNEL EN EVENTS ZOALS OBD ZIJN ALTIJD TOT IN DE PUNTJES GEREGELD.

Mijn ervaringen met WIDK zijn ronduit goed. We spreken ‘dezelfde taal’. Communicatie is snel en events zoals OBD zijn altijd tot in de puntjes geregeld. Ook de website voor het plaatsen van vacatures werkt zeer gebruiksvriendelijk.

Dennis Driessen

General Manager

Driessen Made By

 IK HAD NOG NOOIT MET ZO’N SYSTEEM GEWERKT EN HET WERKT HEEL FIJN!
ster icoon ster icoon ster icoon ster icoon ster icoon

IK HAD NOG NOOIT MET ZO’N SYSTEEM GEWERKT EN HET WERKT HEEL FIJN!

Ik had nog nooit met zo’n systeem gewerkt en het werkt heel fijn! Ik vond het heel prettig dat ik het juiste advies heb gekregen van Cars. Ik had nog nooit een campagne laten plaatsen en na jullie advies heeft het toch geleid tot een goed resultaat.

Promosweets

 RECRUITERS DIE JOUW ORGANISATIE KENNEN EN BINNEN NO TIME PASSENDE MATCHES AANDRAGEN!
ster icoon ster icoon ster icoon ster icoon ster icoon

RECRUITERS DIE JOUW ORGANISATIE KENNEN EN BINNEN NO TIME PASSENDE MATCHES AANDRAGEN!

Snel schakelen? Werken in de Kempen bellen! Recruiters die jouw organisatie kennen en binnen no time passende matches aandragen!

Yvonne Daniëls

HR Advisor

Vencomatic Group

Waar vind ik een volledig overzicht van de dienstverlening van Werken in de Regio

Deze tarievenpagina toont slechts een fractie van onze mogelijkheden. Via deze link kun je een PDF downloaden met daarin alle mogelijkheden. Wil je meer informatie hierover dan kun je altijd vrijblijvend contact met opnemen via 0497 447 000 of via info@werkeninderegio.nl

Waarom zou ik kiezen voor Werken in de Regio boven een andere vacaturesite of uitzender?

Werken in de Regio is het enige one-stop-sourcing bedrijf van Nederland. Bij ons bepaal jij zelf op welke manier je jouw kandidaten wil werven. Je kunt kiezen voor het zelf werven van kandidaten of het in onze handen leggen van jouw (volledige) wervingsvraagstuk. Zo hebben wij voor elk budget een passende oplossing. Daarnaast werken wij met een grote focus op lokaal niveau. De recruiters van Werken in de Regio komen uit de omgeving en weten precies waar jouw kandidaten zich bevinden.

Ik weet niet wat het beste bij mijn wervingsvraagstuk past. Kunnen jullie mij helpen?

Uiteraard helpen wij je graag. Wij kennen de arbeidsmarkt in de regio als geen ander en kunnen op basis van onder andere de arbeidsmarktkraptecijfers en jouw werkgeversmerk de beste tactiek bepalen. Neem daarvoor telefonisch contact op via 0497 447 000 of stuur een mailtje naar info@werkeninderegio.nl

Kan tussentijds mijn pakket wijzigen?

Wanneer je een pakket hebt gekozen krijg je een plaatsingstegoed die je gedurende een jaar kunt inzetten. Je weet namelijk nooit wanneer je een vacature wilt gaan plaatsen.
Onverhoopt toch meer vacatures? Geen probleem. Je kunt altijd je pakket opwaarderen zodat je meer vacatures kunt plaatsen. Als je een pakket hebt kun je tevens losse vacatureplaatsingen doen met extra korting. 

Wat is een werkgeverspagina precies?

Wanneer je kiest voor een pakket krijg je daarbij een werkgeverspagina welke online staat gedurende de looptijd van jouw pakket. Op deze werkgeverspagina staan niet alleen je vacatures, maar heb je als werkgever alle ruimte om jouw werkgeversmerk te profileren. Je kunt je pagina aankleden met foto’s, video’s en zelfs een virtuele tour die je via ons kunt inregelen met een employer branding pakket.

Krijg ik inzicht in de resultaten van mijn social- of videocampagne?

Wanneer je kiest voor een social- of videocampagne krijg je na circa 2 weken een tussenevaluatie van jouw campagne. De marketeers van Werken in de Regio zullen op basis van deze tussenevaluatie (in samenwerking met jouw persoonlijke accountmanager) de campagne aanscherpen om te zorgen voor nog betere resultaten. Ook na de looptijd van de campagne wordt de campagne geëvalueerd en zal jouw accountmanager deze resultaten met je delen.

Wat is het effect van een topvacature?

Bij een topvacature wordt jouw vacature bovenaan geplaatst in gerichte zoekopdrachten én op de homepage van Werken in de Regio. Dit zorgt voor circa 20% meer bezoekers dan een normale vacature. Voor een klein bedrag van €79,- is dit dus zeker de moeite!  

Wanneer is kiezen voor recruitment een betere keuze?

Als je mensen nodig hebt maar de capaciteit, tijd en/of know-how mist om zelf te werven is detachering of werving & selectie een perfecte oplossing. Je kunt ons in dat geval zien als je eigen (externe) HR-afdeling. Een bijkomend voordeel is dat je ons pas betaalt wanneer er daadwerkelijk iemand bij je in dienst treed.

Bij een pakket zit 10% korting op events. Wat voor events zijn dit?

Werken in de Regio organiseert jaarlijks twee events voor werkgevers en werkzoekenden. Eén daarvan is de Open Bedrijven Dag. Bij dit grootschalige evenement openen diverse bedrijven in de regio de deuren voor het grote publiek. Wij verzorgen hierbij de volledige promotie van jouw open bedrijven dag en het totale event. In 2020 bezochten circa 18.000 bezoekers dit event in de Brabantse Kempen. 

Daarnaast willen wij (wanneer het weer kan) een grootschalige beurs organiseren op één locatie. Dit evenement (spirituele opvolger van de Banenbeurs) heeft vanwege corona tot op heden nog niet plaats gevonden. Meer informatie hierover volgt spoedig!

Ik wil mijn vacature verlengen, maar dit kost ineens veel meer. Hoe kan dit?

Om te zorgen dat onze website altijd actueel is voor werkzoekenden hanteren wij een plaatsingstermijn van 30 dagen. Wanneer je vacature binnen deze 30 dagen niet is ingevuld kun je ervoor kiezen om je vacature te verlengen tegen een voordelig tarief. Hiervoor krijg je op jouw mailadres meerdere malen een herinnering gestuurd.
Mocht je dit niet doen binnen de plaatsingstermijn van 30 dagen, dan wordt dit gezien als een nieuwe vacatureplaatsing, waarvoor wij het normale tarief hanteren.

Ik heb nu personeel nodig! Wat adviseren jullie mij?

Als de druk het hoogst is komt de kracht van Werken in de Regio het best naar boven. We kunnen er namelijk altijd voor kiezen om het 'zelf werven' en 'laten werven' te combineren. Op deze manier zet je alle mogelijke hengeltjes uit.
Mocht er uiteindelijk iemand  bij jou aan de slag gaan die onze recruiters voor jou hebben gevonden, dan worden de kosten van het zelf werven deels teruggestort.
Neem gerust contact met ons op via 0497 447 000 en vraag naar de mogelijkheden hiervoor.

Voor werkgevers

chatbot-img