Recruitment: jouw topkandidaat laten werven

Laat ons het werk voor je doen. Met recruitment zoeken, vinden en plaatsen wij jouw nieuwe medewerkers. Wij hebben al duizenden medewerkers aan een mooie baan geholpen in de regio. We weten waar we over praten. Met ons grote netwerk in de regio, een eigen marketingafdeling en een zeer ervaren team van recruiters, hebben wij alles in huis om jouw vacatures in te vullen met de beste kandidaten. En niet onbelangrijk: je betaalt ons pas als de kandidaat daadwerkelijk bij je in dienst komt. 

Maak direct een afspraak

Voor ieder wat wils

Recruitment is eigenlij een verzamelnaam voor detachering, payrolling en werving en selectie. Verschillende diensten met elk hun eigen toepassingen en voordelen. Het ene recruitment is het andere dus niet. Zeker niet bij Werken in de Kempen.

Voor al onze diensten geldt namelijk: wij gaan voor een langetermijnoplossing en hechten veel waarde aan een persoonlijke klik. We luisteren graag écht naar jouw wensen en weten hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken. Met onderscheidende campagnes en een enorm bereik, zorgen onze recruiters ervoor dat jij binnen no time goede medewerkers aan je team kan toevoegen. Dat maakt ons jouw recruitmentspecialist in de regio.

Meer over:

Waarom laten werven?

Jouw voordeel

Dus: wil je zelf zo min mogelijk om handen hebben? Ga het gesprek met ons aan en laat ons jou helpen met je werving. Of lees eerst meer over Werving en Selectie, Payrolling en Detachering.