Werkgevers
0
detachering

DETACHERING: MINDER RISICO √ČN MEER FLEXIBILITEIT.

Bij detachering gaan wij op zoek naar de juiste kandidaat voor jouw vacature. De nieuwe medewerker komt (in eerste instantie) bij ons op de loonlijst. Is het een goede match? Dan neem je de nieuwe medewerker zelf op contract.

Een van de grote voordelen van detachering is dat jij als werkgever een stuk minder risico loopt. Wij zijn namelijk juridisch werkgever. Daarnaast nemen we ook alle administratieve rompslomp voor onze rekening. Makkelijk toch?

detachering

WAAROM DETACHERING?

Je bent op zoek naar nieuw personeel, maar hebt niet de tijd of kennis om
zelf te werven. 

 

Je wilt een flexibele schil opbouwen (of behouden) 

Je wilt nieuwe medewerkers langer op proef 


 

Je bent op zoek naar tijdelijke vervanging nodig, bijvoorbeeld bij
zwangerschap of ziekte

Je wil je werkgeverslasten en -risico's uitbesteden


MEER WETEN? PLAN EEN AFSPRAAK!

Wil jij één contactpersoon die al je wervingsvraagstukken kan beantwoorden? Dan ben je bij Werken in de Kempen aan het juiste adres. Onze recruiters zijn nauw betrokken bij jouw bedrijf en gaan graag op zoek naar die perfecte match voor jouw vacature(s). Benieuwd hoe dit werkt? We komen graag bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN  

Andere vormen van recruitment

werving en selectie

WERVING & SELECTIE

Je bent op zoek naar nieuw personeel, maar hebt niet de tijd of kennis om zelf te werven? Ga dan voor werving & selectie! Onze recruiters gaan graag aan de slag met het zoeken van de juiste mensen voor jouw vacature(s). En hebben ze iemand gevonden? Dan neem je de nieuwe werknemer zelf in dienst, zonder tussenkomst van derde.

Meer over werving & selectie
payrolling

Payrolling

Geen zin in al het papierwerk dat komt kijken bij de personeelsadministratie? Dan is payrolling misschien wat voor jou. Bij payrolling nemen we de volledige personeelsadministratie van je over. Jouw personeel komt bij ons op de loonlijst. Je bespaart hiermee alleen niet enorm veel kostbare tijd, maar loopt ook nog eens stuk minder risico.

Meer over payrolling
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA. Hierop zijn de Privacy Policy en Servicevoorwaarden van Google van toepassing.

Wat kost een vacatureplaatsing op Werken in de Peel?

Een vacatureplaatsing op Werken in de Peel is relatief goedkoop wanneer je het afzet tegen de kwaliteit van de vacature. Bij elke vacature die je plaatst doen wij een korte kwaliteitscheck (op onder andere SEO en discriminatie). Daarnaast plaatsen wij alle vacatures geautomatiseerd door naar Indeed.com (gesponsord), Jobbird en Google for Jobs. Hierdoor kunnen we veel extra bereik genereren op lokale vacatures. Kijk voor de actuele tarieven op de pagina met prijzen en pakketten.

Lees Verder

Wat is een Topvacature en wat is het effect?

Bij een topvacature wordt jouw vacature bovenaan geplaatst in gerichte zoekopdrachten én op de homepage van Werken in de Peel. Dit zorgt voor circa 34% meer bezoekers dan een normale vacature.

Kan ik tussentijds mijn pakket wijzigen?

Wanneer je een pakket hebt gekozen krijg je een plaatsingstegoed die je gedurende een jaar kunt inzetten. Je weet namelijk nooit wanneer je een vacature wilt gaan plaatsen. Onverhoopt toch meer vacatures? Geen probleem. Je kunt altijd je pakket opwaarderen zodat je meer vacatures kunt plaatsen. Als je een pakket hebt kun je tevens losse vacatureplaatsingen doen met extra korting.

Kan ik ook stagefuncties plaatsen op Werken in de Peel?

Jazeker! Naast het plaatsen van reguliere vacatures, is het ook mogelijk om vacatures te plaatsen voor stageplekken. Sterker nog, wanneer je een pakket (zie pakketten pagina) afneemt, is het plaatsen van een stage volledig gratis.

Ik heb een vacature net buiten de Peel. Heeft het zin om deze te plaatsen?

Jazeker! Werken in de Peel is grotendeels gefocust op de Peel regio. Dit betekent natuurlijk niet dat vacatures buiten deze regio niet ingevuld worden. Integendeel! Vanuit onze ervaring in de Brabantse Kempen zien we, dat veel bedrijven net buiten de regio, ook keer op keer succesvol hun vacatures invullen. Dit dankzij onze ijzersterke combinatie van vindbaarheid, ijzersterke marketing en eenvoud voor de werkzoekenden.

Lees Verder

Wat is het verschil tussen een Social Boost en een Social Boost XL?

Je kent ze vast wel: de advertenties op social media. Wanneer jij gebruik maakt van een Social Boost zetten we jouw vacature als campagne uit op Facebook en Instagram. Zo bereik je een nog grotere doelgroep. Hierin hebben we 2 verschillende smaakjes, die van elkaar verschillen in looptijd, advertentiebudget en aantal visuals.

Lees Verder

Welke extra promoties adviseren jullie voor mijn vacature?

Het kan soms aardig lastig zijn om een juiste inschatting te maken van de promotie die jouw vacature nodig heeft. Over het algemeen kun je stellen dat hoe krapper de vacature, hoe meer promotie we adviseren, maar ook hierop zijn wel enkele uitzonderingen te vinden. Neem daarom altijd contact op met onze accountmanagers. Zij kennen de arbeidsmarkt in jouw regio en weten op basis van onze ervaringen wat wél werkt en wat niet.   

Wat zijn Pakketten en welke moet ik kiezen?

Bij Werken in de Peel adviseren we klanten met meerdere vacatures per jaar om een pakket te kiezen. In dit pakket zitten op basis van jouw behoeften verschillende vacatureplaatsingen en promotie opties om jouw vacature extra onder de aandacht te brengen. Wil jij weten welk pakket het beste bij jou past? Op de Tarievenpagina staat een eenvoudige tool. Geef aan hoeveel vacatures jij per jaar hebt en de website geeft automatisch aan welk pakket het beste daarbij past. 

chatbot-img