Werving en selectie: zonder risico

Wil je zelf iemand aannemen, maar heb je hulp nodig om de juiste persoon te vinden? Geen nood, voor ons is dit dagelijkse kost. Ons netwerk reikt tot in alle uithoeken van de Kempen (en daarbuiten) en onze recruiters hebben veel ervaring met werving en selectie. Met onze eigen kanalen bereiken we elke dag bovendien duizenden mensen die wel oren hebben naar een nieuwe uitdaging. Bovendien zetten we je vacature ook op andere jobboards uit. Klinkt keigoed, toch?!

Werving en selectie voor jou

Uitgebreide screening

Een belangrijk onderdeel van de werving- en selectieprocedure is een uitgebreide screening. Wij sturen geen mensen naar je door als wij denken dat jullie niet écht een match zijn. Daar zit je niet op te wachten, toch? Wij zoeken, jij bepaalt.

Kies voor exclusiviteit

Als je kiest voor exclusiviteit, zijn wij jouw extra loyale en betrokken wervingspartner. Samen zoeken we de diepgang op en adviseren je op het gebied van werving en employer branding. Ook pakken wij het hele wervingsbeleid voor je op, alsof we jouw eigen HR-afdeling zijn. Makkelijk hè? 

Wanneer kies je voor werving en selectie?

Werving en selectie is voor jou een interessante optie in onderstaande gevallen:

Met onze werving- en selectiemethode kom je op een laagdrempelige manier in contact met kandidaten. Wij doen het voorwerk: dat bespaart jou en je HR-afdeling een heleboel werk! Wij tasten de eerste contacten wel af en zorgen dat iemand gescreend en wel bij je langs komt. 

No cure no pay

En het mooiste: je loopt geen enkel risico! Werving en selectie gaat bij Werken in de Kempen op no cure no pay basis. Je betaalt dus pas wanneer iemand daadwerkelijk bij je aan de slag gaat. We rekenen daarbij een percentage van het bruto fulltime jaarsalaris, inclusief vakantiegeld, van je nieuwe medewerker. De hoogte van dit percentage is afhankelijk van een aantal factoren, zoals jouw specifieke wensen. Hierover maken we natuurlijk waterdichte afspraken.