Werkgevers
0
Werving en selectie

Werving & selectie: je werving uitbesteden op 'no cure, no pay’ basis

Heb je nieuw personeel nodig, maar niet genoeg tijd of capaciteit om zelf te werven? Dan kunnen wij je helpen. Ons team van ervaren recruiters neemt graag de werving van je over. Binnen ons enorme netwerk aan werkzoekenden in de Kempen gaan ze op zoek naar de ideale kandidaat voor jouw vacature(s).

En het mooiste? Je loopt hierbij geen enkel risico. Je betaalt namelijk pas als je ook daadwerkelijk iemand hebt aangenomen.

Werving en selectie

Waarom werving & selectie

Je hebt nieuw personeel nodig, maar beschikt niet over de tijd of kennis om
zelf te werven 


 

Je wilt zo snel mogelijk de juiste kandidaat vinden voor jouw vacature


 

Je wilt je nieuwe medewerker direct in dienst nemen, zonder tussenkomst van derden 

No cure, no pay! Zo loop je geen enkel risico 

Bespaar kostbare tijd door het voorwerk uit te besteden
Plan een afspraak


MEER WETEN? PLAN EEN AFSPRAAK!

Wil jij één contactpersoon die al je wervingsvraagstukken kan beantwoorden? Dan ben je bij Werken in de Kempen aan het juiste adres. Onze recruiters zijn nauw betrokken bij jouw bedrijf en gaan graag op zoek naar die perfecte match voor jouw vacature(s). Benieuwd hoe dit werkt? We komen graag bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken.
 

CONTACT OPNEMEN  

Op zoek naar een andere vorm van recruitment?

Detachering

Wil jij het vinden van nieuw personeel volledig uit handen geven? Dan kies je voor detachering. Onze recruiters gaan op zoek naar de juiste kandidaat voor jouw vacature(s). En doordat de kandidaat (in eerste instantie) bij ons op de loonlijst komt, loop je een stuk minder risico.

Meer over detachering

Payrolling

Geen zin in al het papierwerk dat komt kijken bij de personeelsadministratie? Dan is payrolling misschien wat voor jou. Bij payrolling nemen we de volledige personeelsadministratie van je over. Jouw personeel komt bij ons op de loonlijst. Je bespaart hiermee alleen niet enorm veel kostbare tijd, maar loopt ook nog eens stuk minder risico.

Meer over payroling
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA. Hierop zijn de Privacy Policy en Servicevoorwaarden van Google van toepassing.

Wat is een Topvacature en wat is het effect?

Bij een topvacature wordt jouw vacature bovenaan geplaatst in gerichte zoekopdrachten én op de homepage van Werken in de Peel. Dit zorgt voor circa 34% meer bezoekers dan een normale vacature.

Kan ik tussentijds mijn pakket wijzigen?

Wanneer je een pakket hebt gekozen krijg je een plaatsingstegoed die je gedurende een jaar kunt inzetten. Je weet namelijk nooit wanneer je een vacature wilt gaan plaatsen. Onverhoopt toch meer vacatures? Geen probleem. Je kunt altijd je pakket opwaarderen zodat je meer vacatures kunt plaatsen. Als je een pakket hebt kun je tevens losse vacatureplaatsingen doen met extra korting.

Waarom zou ik kiezen voor Werken in de Peel boven een andere vacaturesite of uitzendbureau?

Werken in de Peel is het enige one-stop-sourcing bedrijf van Nederland. Bij ons bepaal jij zelf op welke manier je jouw kandidaten wil werven. Je kunt kiezen voor het zelf werven van kandidaten of het in onze handen leggen van jouw (volledige) wervingsvraagstuk. Zo hebben wij voor elk budget een passende oplossing.

Lees Verder

Wat is een bedrijfspagina precies?

Wanneer je kiest voor een pakket krijg je daarbij een bedrijfspagina welke online staat gedurende de looptijd van jouw pakket. Op deze bedrijfspagina staan niet alleen je vacatures, maar heb je als werkgever alle ruimte om jouw werkgeversmerk te profileren.

Lees Verder

Krijg ik inzicht in de resultaten van mijn Social Boost of 3-Fasen Campagne?

Wanneer je kiest voor een Social Boost krijg je helaas geen tussentijdse resultaten van de campagne. Wel zal jouw accountmanager nadien contact met je opnemen om de effecten met je te bespreken.

De marketeers van Werken in de Peel zullen op basis van een tussenevaluatie bij een 3-Fasen Campagne (in samenwerking met jouw persoonlijke accountmanager) de campagne aanscherpen om te zorgen voor nog betere resultaten. Ook na de looptijd van de campagne wordt de campagne geëvalueerd en zal jouw accountmanager deze resultaten met je delen.

 

Lees Verder

Wanneer is kiezen voor recruitment een betere keuze?

Als je mensen nodig hebt, maar de capaciteit, knowhow en/of tijd mist om zelf te werven, is detachering of werving & selectie een perfecte oplossing. Je kunt ons in dat geval zien als je eigen (externe) HR-afdeling. Een bijkomend voordeel is dat je ons pas betaalt wanneer er daadwerkelijk iemand bij je in dienst treed.

Lees Verder

Bij een pakket zit 10% korting op events. Wat voor events zijn dit?

Werken in de Regio (Werken in de Peel en Werken in de Kempen tezamen) organiseert jaarlijks twee events voor werkgevers en werkzoekenden. Eén daarvan is de Open Bedrijven Dag. Bij dit grootschalige evenement openen diverse bedrijven in de regio de deuren voor het grote publiek. Wij verzorgen hierbij de volledige promotie van jouw open bedrijven dag en het totale event. In 2022 bezochten circa 25.000 bezoekers dit event in de Brabantse Kempen. 

Daarnaast willen wij een grootschalige beurs organiseren op één locatie. Dit evenement (spirituele opvolger van de Banenbeurs) heeft vanwege corona tot op heden nog niet plaats gevonden. Meer informatie hierover volgt spoedig!

Lees Verder

Ik wil mijn vacature verlengen, maar dit kost ineens veel meer. Hoe kan dit?

Om te zorgen dat onze website altijd actueel is voor werkzoekenden hanteren wij een plaatsingstermijn van 30 dagen. Wanneer je vacature binnen deze 30 dagen niet is ingevuld kun je ervoor kiezen om je vacature te verlengen tegen een voordelig tarief. Hiervoor krijg je op jouw mailadres meerdere malen een herinnering gestuurd.
Mocht je dit niet doen binnen de plaatsingstermijn van 30 dagen, dan wordt dit gezien als een nieuwe vacatureplaatsing, waarvoor wij het normale tarief hanteren.

Lees Verder

Ik heb nu personeel nodig! Wat adviseren jullie mij?

Als de druk het hoogst is komt de kracht van Werken in de Peel het best naar boven. We kunnen er namelijk altijd voor kiezen om het 'zelf werven' en 'laten werven' te combineren. Op deze manier zet je alle mogelijke hengeltjes uit. Neem daarvoor contact met ons op.

Lees Verder
chatbot-img