Werkgevers
0
payrolling

PAYROLLING: GEEN PERSONEELSADMINISTRATIE

Payrolling?! De perfecte oplossing voor de werkgever die geen tijd heeft voor de administratieve rompslomp die bij een nieuwe werknemer komt kijken. Of omdat je de risico's die je als werkgever draagt niet voor je rekening wil nemen.

Wat houdt het in? Payrolling betekent simpelweg dat wij alle administratie van je overnemen. Wanneer een nieuwe werknemer in dienst gaat óf voor bestaande personeelsleden. Zij komen allemaal bij ons op de loonlijst te staan, zo loop jij minder risico.

payrolling

WAAROM PAYROLLING?

Je neemt minder risico bij het aannemen van nieuw personeel

Je hoeft geen tijd te besteden aan de personeelsadministratie 

Je komt niet voor verrassingen te staan wanneer de wetgeving veranderd

Je behoud je flexibele schil


 

Je hebt een tijdelijke vervanging nodig, bijvoorbeeld bij zwangerschap of ziekte

 


INTERESSE? WE KOMEN GRAAG BIJ JE LANGS!

Zou payrolling een oplossing kunnen zijn voor jouw bedrijf? Dan komen we graag een
keertje bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Met één contactpersoon voor
al jouw wervingsvraagstukken zijn we nauw betrokken bij jouw bedrijf.


CONTACT OPNEMEN  

Liever een andere vorm van werving?

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hoeveel uur is een fulltime vacature?

Vaak zie je in vacatureteksten staan dat er een fulltime medewerker wordt gezocht. Maar hoeveel uur is fulltime nou daadwerkelijk?
Wanneer je fulltime (of in het Nederlands gewoon 'voltijd') werkt, betekent dat meestal minimaal 35 uur en maximaal 40 uur per werkweek. Dit komt dan vaak overeen met vijf dagen werken en twee dagen vrij. Je kunt hierbij denken aan werkdagen van zeven of acht uur per dag. Het kan echter ook zijn dat je vier dagen van negen uur werkt (36 uur in totaal dus). Ook dit wordt gerekend als een fulltime werkweek.

Bekijk onze fulltime vacatures

Hoeveel uur is een parttime vacature?

Bij een parttime vacature spreken we van minimaal 12 uur in de werkweek en maximaal 32 tot 35 uur. Het grote voordeel van minder werkuren is dus dat je daardoor ook vaker je werkweek wat flexibeler kunt indelen, bijvoorbeeld door twee dagen te werken van 10 uur of wellicht vier werkdagen van ieder 6 uur. Werk je minder dan 12 uur in de week? Dan wordt er gesproken over een bijbaan.

Toch kan het parttime werken je ook in problemen brengen. Vaak is het lastiger in sommige beroepsgroepen om een aanstelling te krijgen voor een laag aantal uren. Voor andere is het weer lastiger om rond te komen met een parttime inkomen. Bedenk dus van tevoren goed waarom je parttime wilt werken en/of dit ook realistisch is.

Bekijk onze parttime vacatures

Wat zijn de voordelen van parttime werken?

Er staan een hoop vooroordelen over parttime werken. Met name wanneer je nog geen kinderen hebt en parttime wilt werken, wordt dat vaak gezien als 'lui'. Ten onrechte, want er zitten ontzettend veel voordelen aan parttime werken, zoals een stijging in productiviteit. Dus je doet meer, in minder tijd? Daarnaast is het ook nog eens goed om de hoeveelheid stress in je leven te verminderen. Wij zetten alle voordelen voor je op een rij. 

Lees Verder

Wat zijn de nadelen van parttime werken?

Je zou zeggen dat er (buiten dat je minder geld verdient als je parttime werkt) alleen maar voordelen zitten aan het parttime werken. Maar helaas is dit niet altijd het geval. Denk maar eens wat een parttime baan doet met de mogelijkheden van een uitgebreide carrière in sommige branches? Helaas is het in sommige branches nog altijd een taboe om parttime te werken en een goede carrière op te bouwen. Wij zetten alle nadelen van parttime werken voor je op een rijtje.

Lees Verder

Wat is het effect van deeltijd werken op mijn pensioenopbouw?

Wanneer je deeltijd werkt bouw je net zoals bij voltijd gewoon pensioen op. Echter bouw je wel zoveel pensioen op als jij in uren werkt. 

Rekenvoorbeeld: Iemand die 40 uur werkt, bouwt laten we zeggen 100% pensioen op. Iemand die 20 uur in de week werkt, bouw hierdoor slechts 50% pensioen op. Dit staat dus altijd in verhouding met elkaar.

Gelukkig gaan de meeste pensioenfondsen er vanuit dat je parttime werkt (ca 32 uur). Dus als het goed is bouw jij hierdoor voldoende pensioen op om van je oude dag te kunnen genieten. Twijfel je, check dan altijd even je pensioenfonds of je genoeg opbouwt en of je wellicht wat meer pensioenafdracht kunt doen maandelijks. 

Bekijk de parttime vacatures op Werken in de Peel

chatbot-img