Werkgevers
0

PLAATS EENVOUDIG JOUW VACATURE OP ONZE VACATURESITE

Bij Werken in de Kempen verbinden we werkgevers en werknemers met elkaar. Dus ben jij op zoek naar nieuw personeel? Zet jouw vacature op onze vacaturesite en kom in contact met mensen in de regio.
 

vacature plaatsen

BEHEER JOUW VACATURE ZELF EN BEREIK WERKZOEKENDEN IN JOUW REGIO

Beheer jouw vacature zelf en bereik werkzoekenden in jouw regio Plaats eenvoudig jouw vacature op onze vacaturesite en zet je vacature maximaal in de schijnwerpers met onze talloze promotiemogelijkheden. Met de vacaturesite én onze kennis hebben we alles in huis om jouw vacatures maximaal onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep.

Jouw vacature minimaal 30 dagen online

Al jouw sollicitaties in eigen beheer op één plek

Standaard doorgeplaatst op Indeed en Google For Jobs

 

Ga voor maximaal bereik van jouw vacature met onze extra promotiemogelijkheden

 

Plaats een vacature  

man met laptop

PAKKETTEN

Wil je meerdere vacatures plaatsen? Ga dan voor een pakket en plaats meerdere vacatures op onze site met voordeel:

Hoe groter het pakket, hoe groter jouw voordeel

Vacatures worden doorgeplaatst op Indeed en Google for Jobs

Je geeft je vacature eenvoudig een boost op social media

 

Ontvang kortingen op onze diensten, promotie én events

 

Vacatures voor stages plaats je gratis

 

Check onze pakketten

campagne

3-fasen campagne

Wil jij snel maximaal bereik binnen jouw doelgroep voor je vacature? Check dan onze 3-fasen campagnes. Jouw vacature, gepromoot uitgezet op diverse advertentiekanalen in de Kempen.

Omdat je campagne wordt verspreid via diverse kanalen, die relevant zijn voor jouw doelgroep, bereiken we een enorme groep aan potentiële banenswitchers bij jou in de buurt. Ook de mensen die niet actief op zoek zijn naar een baan. Met échte beelden en een écht verhaal zorgen wij ervoor dat jouw vacature wordt verspreid onder potentiële kandidaten. Daarnaast versterk je ook nog je employer brand!

Meer over de 3-fasen campagne


KUN JE NIET KIEZEN?

Er zijn zo veel opties, zowel op onze vacaturesite als daarbuiten. Dus vind je het lastig om te bepalen wat voor jou de beste keuze is? Neem dan contact met ons op. Dan nemen we alles persoonlijk nog even met je door en geven we je een passend advies voor jouw wervingsvraagstuk.

CONTACT OPNEMEN  

recruitment

LIEVER UITBESTEDEN? RECRUITMENT

De zoektocht naar nieuw personeel kan erg tijdrovend zijn. Daarom bieden wij je de hulp van ons recruitment team aan! Ze nemen de volledige werving graag van je over en vinden met hun kennis en ervaring de ideale kandidaat voor jouw vacature.

Ons recruitment team gaat in gesprek met jou én diverse werkzoekenden in de Kempen. Met sterke vacatureteksten en een goed beeld van jouw als werkgever vinden ze degene die perfect bij jouw bedrijf past. Dus ga voor een snellere invulling van jouw vacatures met ons recruitmentteam!

Meer informatie over recruitment

chatbot-img