Hoera, we gaan verhuizen!

Esther van Helmont

Esther van Helmont

Geplaatst op

3 minuten lezen

Een maand geleden deelden we een bericht op LinkedIn met de mededeling dat we op zoek waren naar een nieuw pand. Werken in de Kempen groeit snel (We zoeken momenteel zelfs nóg 4 nieuwe medewerkersCheck hier de vacatures), en we barstten letterlijk uit onze voegen. Wat we niet wisten, was dat dit bericht het begin zou zijn van een spannend nieuw hoofdstuk.

Een nieuw pand

Dankzij die post, die massaal werd gedeeld en onder de aandacht kwam van ons uitgebreide netwerk, hebben we nu een nieuw pand aangekocht in Eersel - het hart van de Kempen! Deze wending was iets waar we alleen maar van hadden kunnen dromen.

We willen daarom iedereen die ons bericht heeft gedeeld enorm bedanken, met een speciale vermelding voor Willem van Zutphen voor zijn gouden tip. Het lijkt erop dat jullie ons erg graag als nieuwe buren wilden!

Een fikse verbouwing van ons nieuwe bedrijfspand

Voordat we ons kunnen vestigen in ons nieuwe pand, staat ons eerst een fikse verbouwing te wachten. Maar het fundament voor een prachtig en sfeervol pand is al gelegd door Yvonne Jansen-Soontiëns en Jeroen Jansen. En ja, je leest het goed – we krijgen eindelijk ons eigen café!

Dit avontuur heeft ons nogmaals laten zien hoe belangrijk en invloedrijk een sterk netwerk kan zijn. We zijn ontzettend enthousiast over deze nieuwe fase en kunnen niet wachten om jullie meer te vertellen over onze ontwikkelingen in Eersel. Blijf ons volgen voor meer updates!

 


Esther van Helmont

Geschreven door

Esther van Helmont

Senior Grafisch Designer