Werken via WIDK: waarom niets moet én alles mag

Lieke Sengers

Lieke Sengers

Geplaatst op

3 minuten lezen

Je hebt het vast wel ooit gehoord of gelezen: “bij Werken in de Kempen verbinden we werkgevers én werknemers met elkaar.” En dat in de breedste zin. Want het gaat tenslotte om jouw nieuwe droombaan én jouw nieuwe werkgever. Daarom vragen we graag: wat wil jij? Wat voor functie, wat voor werkgever en welke manier van solliciteren. We leggen je graag uit waarom werken via WIDK vooral jouw keuze is!

De vacaturesite

Je kent ons natuurlijk vooral via onze vacaturesite. Een vergaarbak van alle vacatures van werkgevers bij jou in de buurt. Uitgezet door verschillende werkgevers óf onze eigen recruiters. Met de vacaturesite maken we het zoeken naar een nieuwe baan net wat makkelijker én geven we je vooral ook de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan. Want als je liever zelf de touwtjes in handen hebt, waarom zouden wij daar dan tussen gaan zitten? En kom je dan die ene droombaan tegen? Dan reageer je met één druk op de knop.

Afhankelijk van de vacature kom je in gesprek met jouw potentiële nieuwe werkgever óf onze eigen recruiters. Solliciteer je direct bij jouw werkgever? Dan loopt de sollicitatieprocedure volledig via de werkgever net als bij elke andere sollicitatie. Solliciteer je op een recruitment vacature? Dan vindt jouw eerste gesprek plaats bij Werken in de Kempen. Sommige bedrijven kiezen er namelijk voor om gebruik te maken van onze kennis bij het zoeken naar die ideale kandidaat. Onze recruiters weten precies waar jouw kansen liggen en kennen de werkgever als geen ander. Zo kunnen ze goed beoordelen of jij een goede match bent, maar ook vooral of de werkgever goed bij jou past. Want zoals we al zeiden, het gaat tenslotte om jouw nieuwe droombaan!

Recruitment

Ben je zelf op zoek gegaan naar een nieuwe baan, maar kom je er toch niet uit? Wil je misschien een carrière switch maken of weet je vooral heel goed wat je niet wilt? Wat de reden ook is, je kunt altijd bij ons langskomen voor een gesprek. Gewoon, gezellig met een kopje koffie of thee. Onze recruiters spreken zoveel mensen, dat ze precies weten welke vragen ze moeten stellen. Zo kom jij er vanzelf achter hoe jouw droombaan er nu eigenlijk uitziet. En met het advies weet jij zeker dat jouw CV er gelikt uit ziet en kun je vol vertrouwen op sollicitatiegesprek! Was het een succes? Dan kun je starten bij jouw nieuwe werkgever! Dit kan op verschillende manieren:

Ga aan de slag!

Je wilt wel advies over je CV of motivatiebrief, maar niet solliciteren via een recruiter? Dan hebben we allerlei handige blogs, whitepapers en checklists waar je gebruik van kunt maken! Check bijvoorbeeld onze tips over het schrijven van jouw CV, schrijf een monsterlijke motivatiebrief én bereid je voor op jouw sollicitatiegesprek met onze handige blogs!

Maar waar het allemaal op neerkomt is natuurlijk: doe het vooral zelf. Jouw baan, jouw keuze!
 

Vind jouw nieuwe droombaan     Laat ons meezoeken


Lieke Sengers

Geschreven door

Lieke Sengers

Content Marketeer