Werkgevers
0

AAE B.V.

HELMOND, Grasbeemd 2

www.aaebv.com

Welkom bij AAE!

Bij AAE maken we, iedere dag weer, met onze producten en diensten de wereld een stukje mooier, slimmer en simpelweg leuker.

AAE is grensverleggende technologie in een hecht familiebedrijf in Helmond. Vanaf het ontstaan in 1976 tot vandaag de dag hebben wij een wereldwijde impact gemaakt als het gaat over advanced hightech machine manufacturing.

Met ruim 450 getalenteerde medewerkers vervaardigen wij producten voor o.a. de Medische, Semiconductor, Automotive, Photovoltaic, Consumer Goods, en Life Science branche. Op deze manier lever jij, als onderdeel van het AAE-team, een cruciale bijdrage aan next level gezondheidszorg, spelenderwijs leren én zelfs het feit dat je deze tekst op jouw elektronische device kunt bekijken!

'Pushing Technical Boundaries', ofwel het verleggen van technologische grenzen. Dit is waar onze gepassioneerde professionals iedere dag weer voor gaan. Deze missie stelt ons in staat om, iedere dag weer, oplossingen te vinden die naadloos aansluiten op de wensen en behoeften van onze uiteenlopende internationale klanten. Zo combineren wij onze passie voor techniek met puur vakmanschap. Gas erop!

Ben jij klaar om technologische grenzen te verleggen? Bekijk dan ons ruim aanbod in vacatures, beleef onze virtual tour of neem contact met ons op. De koffie staat voor je klaar! Tot snel bij AAE!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img