Werkgevers
0

Ad Kokx Witgoed

Terug naar alle resultaten

Ad Kokx Witgoed

Eersel, Sigarenmaker 10d

www.adkokxwitgoed.nl

Ad Kokx Witgoed is een echt familiebedrijf. Hierachter zit een hecht team van kundige medewerkers, die een persoonlijke benadering belangrijk vinden. Aan het roer van het bedrijf staan Ad Kokx, zijn vrouw Jacqueline en dochter Sanne, die samen met het hele team voor de klanten klaar staan.

Klanten ontzorgen is onze missie! Techniek in witgoed is en blijft techniek en dat kan de klant jammer genoeg ook wel eens in de steek laten. Met onze snelle service wat betreft reparaties en levertijd van nieuwe apparatuur voeren wij onze missie uit: het ontzorgen van onze klanten. In onze showroom geven wij ook persoonlijk advies aan de hand van de wensen.

Een echte beleving In onze showroom helpen we u, op basis van uw wensen en onze kennis, richting de beste keuze. Regelmatig organiseren wij demonstraties en workshops om u op de hoogte te houden van de laatste onwikkelingen en trends, maar ook om een echte beleving te creëren met de apparatuur. De apparatuur van tegenwoordig is zo veelzijdig, dat het zich er voor leent om dit uitgebreid te laten zien en proeven!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img