Werkgevers
0

Administratiekantoor Marck

Terug naar alle resultaten

Administratiekantoor Marck

Bergeijk, Stökskesweg 11

www.administratiekantoormarck.nl

Administratiekantoor Marck is in 2014 opgericht door Marc Verhoeven en Mark van den Dungen en is gevestigd in Bergeijk.

Na vele jaren ervaring en kennis te hebben opgedaan als administrateur in het bedrijfsleven en op een accountantskantoor zijn we samen ons eigen administratiekantoor begonnen.

Wij zijn al jaren goede vrienden van elkaar en hebben dezelfde opleidingen genoten. Een goede reden om onze kennis te bundelen en te gaan samenwerken.

De naam “Administratiekantoor Marck” was vervolgens een logische keuze; een samenvoeging van ons beider voornamen.

Uit ervaring weten we hoe belangrijk het is altijd up-to-date te zijn met de administratie. Automatisering maakt het mogelijk snel en accuraat te werken. Met lage instaptarieven automatiseren wij uw administratie waar mogelijk en zo beschikt u altijd over de meest actuele gegevens. Met als prettig gevolg: een besparing in tijd en geld. De bekende win-win situatie.

Wij geloven in samenwerking en zijn er van overtuigd dat je elkaar hierdoor sterker maakt. Daarom hebben wij de handen ineen geslagen met twee gerenomeerde accountantskantoren uit de regio. Zij ondersteunen ons op fiscaal en loontechnisch gebied. Hierdoor kunnen wij u fiscaal advies en begeleiding aanbieden op het niveau van een accountantskantoor maar met de tarieven van een administratiekantoor. U blijft echter wel maar 1 vertrouwd aanspreekpunt houden en dat zijn wij.

Graag willen wij met onze ervaringen andere ondernemers van dienst zijn. Wij zijn er van overtuigd dat een toekomstige samenwerking zijn vruchten zal afwerpen en uw onderneming nog beter zal laten renderen.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img