Werkgevers
0

Aerofilm Systems Group

Terug naar alle resultaten

Aerofilm Systems Group

EINDHOVEN, Adriaan Mulderweg 16

www.aerofilmsystems.com

Aerofilim Systems is al bijna 40 jaar actief in ons vak. En met ‘ons vak’ bedoelen we luchtkussen transport. Niets meer en zeker niets minder. Omdat we er goed in zijn. Onze roots liggen in de engineering en we hebben ons bedrijf opgebouwd door nauw samen te werken met onze klanten. Luisteren naar wat ze nodig hebben, dat combineren met onze ervaring en dan een oplossing op maat aanbieden.

De technologie is al jaren bewezen, maar geen enkele situatie is hetzelfde. Vanuit onze kennis en ervaring luisteren wij naar onze klanten en denken we mee om tot de best mogelijke oplossing te komen. Door samen tot de beste en meest kosteneffectieve oplossing te komen, bent u nu en op de lange termijn goed geholpen. Wij nemen graag uw zorgen uit handen en regelen alles tot in de puntjes. Het zit in onze genen: we willen niet alleen oplossingen bieden, we willen u ook het gevoel geven dat u in goede handen bent.

Voor ons is aircaster transport meer dan alleen een manier van intralogistiek, het is onze passie. Aerofilm is al sinds 1981 een familiebedrijf waar we met een team van technisch specialisten constant op zoek zijn naar de beste oplossing. Elk lid van ons team is onderdeel van de Aerofilm familie. Loyaliteit is belangrijk voor ons, ook tegenover onze klanten. Met veel van hen hebben we langdurige relaties. Ze weten dat ze op ons kunnen vertrouwen, omdat we ons aan ons woord houden. We helpen hen om te groeien door ons steentje bij te dragen. Daarbij streven we ernaar verwachtingen te overtreffen en altijd een ​​stap extra te zetten.

We hebben onze eigen productiefaciliteit van 1.500 m2 in Eindhoven. Op deze locatie ontwerpen en produceren wij luchtkussens en modulaire systemen. Dit is ook onze kennis hub, van waaruit we onze expertise delen met onze partners en hen helpen onze technologie in hun machines te implementeren. Alles is ontwikkeld door een zeer bekwaam en ervaren team met oog voor detail en uitgevoerd met een doordachte aanpak. Geen verrassingen. Wij zorgen dat het geregeld wordt van begin tot eind. Meer weten over Aerofilm? Klik dan hieronder op de contact knop.

Wij zijn Aerofilm: Freedom to move!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img