Werkgevers
0

AirSain Nederland B.V.

Terug naar alle resultaten

AirSain Nederland B.V.

Eersel, Meerheide 56

https://www.airsain.nl

Missie

AirSain is een organisatie die is opgericht door twee gedreven ondernemers die beiden gefascineerd zijn door lucht, gezonde aangename lucht. Gezonde schone aangename (binnen)lucht is tegenwoordig schaars in het Westen van Europa vanwege de ernstige luchtvervuiling en (te) goed geïsoleerde woningen en gebouwen. Uit vele internationale onderzoeken blijkt dat vooral in woningen en gebouwen (kantoren, overheidsgebouwen, ziekenhuizen, scholen, winkels en praktijkruimten) de luchtkwaliteit vaak te wensen overlaat. Dit heeft men echter meestal niet in de gaten, terwijl het effect op de gezondheid van de bewoners significant is. Met name mensen met meer gevoelige luchtwegen ondervinden hinder van slechte of arme lucht. Echter ook gezonde mensen hebben op de langere termijn last van slechte lucht, aangezien de levensverwachting afneemt.

De belangrijkste drijfveer van AirSain is: organisaties en mensen bewust maken van het belang van gezonde lucht en hen in staat stellen ‘luchtproblemen’ eenvoudig op te lossen met een geringe investering. Gezonde lucht in stedelijke gebieden wordt zo voor iedereen mogelijk.

AirSain heeft jarenlang ervaring met apparatuur die Gezonde Lucht creëert, de lucht die wij ademen. In de loop der jaren is veel ervaring en kennis verzameld, hetgeen AirSain wil doorgeven aan haar klanten. De slogan van AirSain luidt daarom: AirSain – voor gezonde lucht!

AirSain streeft er naar de betrouwbaarste en meeste klantgerichte leverancier van apparatuur èn kennis te zijn. Behoefte aan Gezonde Lucht betekent AirSain raadplegen. Immers: de toegevoegde waarde van AirSain is dat wij de kennis bezitten om u de oplossing te geven en het product te leveren; zo weet u dat u echt geholpen bent.

Organisatie

De kern van de organisatie wordt gevormd door twee gedreven zaakvoerders. AirSain is ‘lean’ georganiseerd en heeft slechts enkele medewerkers in dienst die zorgdragen voor alle verkoop en logistieke processen. Zo worden de kosten van de organisatie erg laag gehouden en zijn dus de prijzen zeer concurrerend. Door diverse processen uit te besteden blijft AirSain bij haar kernactiviteit: leveren van kennis en apparatuur op het gebied van Gezonde Lucht en worden eveneens de kosten goed in de hand gehouden. De organisatie van AirSain is gericht op het bedienen van de klanten en bevat geen overbodige hindernissen zoals u dat bij andere ‘normale’ leveranciers wel eens aantreft. AirSain bedient haar klanten snel en toegewijd. De behoefte van de klant staat werkelijk voorop, niet de ‘korte-termijn-doos-die-over-de-toonbank-moet’. AirSain adviseert en reikt voor uw probleem een oplossing aan zonder een glad verkooppraatje bij een leuk apparaatje.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img