Werkgevers
0

Akoestiek Montage Brabant BV

Terug naar alle resultaten

Akoestiek Montage Brabant BV

Bladel, Muggenhool 5

https://www.amb-design.nl/

Over Akoestiek Montage Brabant Akoestiek Montage Brabant is 57 jaar geleden door Jan Klessens opgericht in Bladel. Toen nog kleine specialist in afbouw, inmiddels een bedrijf met een hecht team van bijna 20 medewerkers onder leiding van Martijn Buijtels en Frans Klessens. Door de jaren heen heeft Akoestiek Montage Brabant heel veel praktische ervaring opgebouwd alsmede vakinhoudelijke expertise op het gebied van unieke, hoogwaardige akoestische oplossingen en totaalafbouwprojecten.

Akoestiek is onze passie en wij zijn ervan overtuigd dat een goede akoestiek een ruimte volledig tot zijn recht laat komen. Akoestiek is onderdeel van het ontwerp. Hoe mooi ook een woonhuis, restaurant, kantoor, of bioscoopzaal, als de akoestiek niet op orde is, doet dit afbreuk aan de volledige beleving. Doordat wij akoestiek combineren met totaalafbouw kunnen wij de klant compleet ontzorgen.

Onze expertise is de afgelopen jaren niet onopgemerkt gebleven, onder onze opdrachtgevers behoren onder andere: NS, Pathé, PWC en AVROTROS. Wij zijn een trouwe partner voor architecten, bouwpartners, maar ook voor particulieren in zowel grote als kleinere particuliere projecten in Nederland en België.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers