Werkgevers
0

Alligator Plastics

Terug naar alle resultaten

Alligator Plastics

Alligator Plastics ontwikkelt en produceert hoogwaardig technische kunststof spuitgietproducten. Daarin hebben wij als organisatie de ambitie om onze klanten maximaal te ontzorgen, zodat zij dankzij onze kunststof toepassingen, innovatieve en concurrerende producten in de markt kunnen zetten.

Deze gezamenlijke ambitie maakt Alligator Plastics bijzonder. Wij willen iedere dag weer een topprestatie leveren en dat is merkbaar in de producten die we ontwikkelen, maar ook in de cultuur die we met elkaar creƫren. Een lerende en inspirerende omgeving, waarin onze medewerkers zich via de Alligator Academy blijven ontwikkelen en waar plezier, trots en vakmanschap hand in hand gaan.

Persoonlijke groei

Onze mensen bepalen ons succes. Daarom besteden wij veel aandacht aan de selectie van nieuwe medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat je bewust de keuze maakt voor onze informele en open organisatie en dat jij je thuis gaat voelen bij de kernwaarden van ons bedrijf. Eenmaal in dienst doen we er alles aan om jou zo goed mogelijk te begeleiden. We zorgen ervoor dat jij je prettig voelt, dat je jouw ambities kunt waarmaken en dat je met een persoonlijk opleidingsplan jezelf kunt blijven ontwikkelen.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img