Werkgevers
0

Anders van Smaak B.V.

Terug naar alle resultaten

Anders van Smaak B.V.

In hartje Bergeijk zorgt Anders van Smaak dat de lunch nét iets leuker wordt! Hoe wij dit doen? Met een team vol Smaakmakers. Zij zijn puur, enthousiast en gepassioneerd! Samen bereiden we heerlijke ambachtelijke maaltijden en overige delicatessen. Uiteraard met verse ingrediënten en een heleboel liefde. Dat proef je.

IEDEREEN IS EEN BEETJE ANDERS

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een natuurlijke kans kan creëren in de samenleving. Wij zetten ons daarom in om een fijne werkplek te bieden aan mensen met een bijzondere hulpvraag. Anders denken en doen dan de standaard maakt ons als mens uniek. Zoals jij is er maar één en daar mag je trots op zijn!

MEEKIJKEN VANAF DE ZIJLIJN

Onze Smaakmakers zijn meester in wat zij doen. Onder professionele begeleiding werken zij verder aan het vergroten van verschillende vaardigheden en technieken. Met het baklokaal, de winkel en de lunchroom bieden wij de mogelijkheid voor een leerzame maar bovenal leuke dagbesteding.

SAMENWERKEN MET GELIJK GESTEMDE

Positieve impact voor de samenleving: daar draait het bij Anders van Smaak om. Samen met gelijkgestemde ondernemers zetten wij ons in om de wereld een stukje mooier te maken.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img