Installatietechniek met 50 jaar ervaring!

Aqualon van Zutphen Installatietechniek B.V. in Eersel is een groeiende maar stabiele organisatie en is een allround en gedegen installateur op het gebied van W-installaties. Wij bedienen zowel de zakelijke als particuliere markt en diverse instellingen in de regio. Er heerst een informele werksfeer op de werkvloer. De lat wordt wél hoog gelegd, want alles draait om kwaliteit. Daarom bieden we een bovengemiddeld salaris, de juiste tools en volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen deze organisatie.

Als erkend “Techniek Nederland” installatiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in duurzame installatietechnieken, centrale verwarming, sanitaire installaties, luchtbehandelingsinstallaties, airconditioning en uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden. Onze organisatie telt momenteel zo'n 40 medewerkers.

Gelukkig heeft de omvang van ons bedrijf geen invloed op onze aanpak. Net als vijftig jaar geleden, staat een persoonlijke benadering nog steeds hoog in het vaandel. De klant staat centraal en hij heeft altijd één vast aanspreekpunt. Dat is efficiënt en het werkt voor beide partijen wel zo prettig. Daarnaast is onze organisatiestructuur plat, waardoor we snel kunnen schakelen. Ook als het gaat om ‘onze mensen’ ligt de lat hoog. Onze monteurs zijn stuk voor stuk bekwaam, betrouwbaar en ze leveren alleen kwaliteitswerk. En wat misschien nog wel belangrijker is: ze hebben hart voor hun vak.

Wil jij deel uit maken van ons team? Dan horen wij het graag. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn en willen bijdragen aan de groei van ons succes. Werkervaring en opleiding is geen pré…