Werkgevers
0

B.V. Vormenfabriek Tilburg

Terug naar alle resultaten

B.V. Vormenfabriek Tilburg

Tilburg, Gesworenhoekseweg 12

https://vormenfabriek.com/

Bij VormenFabriek in Tilburg geloven we in de kracht van vakmanschap en samenwerking. Onze betrokken medewerkers, zetten met plezier hun technische expertise in met als doel een voor u kwalitatief hoogwaardige chocolade vorm te ontwikkelen en te produceren.

Sinds de oprichting in 1921 hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd in het ontwerpen en vervaardigen van vormen voor met name middelgrote bedrijven en multinationals. Om u als klant wereldwijd goed te kunnen adviseren en ondersteunen bij het perfectioneren van uw chocolade uitdagingen, werken we samen met een zorgvuldig opgebouwd agenten netwerk. Zij spreken uw taal en helpen u ontzorgen met hun brede technische en specialistische expertise.

VormenFabriek blijft investeren in kennis, de beste kunststof materialen en nieuwe ontwikkelingen. Ook zijn we geïnteresseerd in de innovaties binnen uw consumentenmarkt. Zo blijven we alert en flexibel waardoor we beter meedenken hoe uw wens het beste omgezet kan worden in een functioneel sterk product.

Uw opdracht wordt zorgvuldig vormgegeven binnen de verschillende (technische) afdelingen van ons bedrijf. We zijn experts in het maken van kwaliteitsvormen, en daar met recht trots op! VormenFabriek: Let’s mould your chocolate success!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img