Werkgevers
0

Baderie Heesakkers

Terug naar alle resultaten

Baderie Heesakkers

Veldhoven, Kapelstraat-Zuid 45

Baderie Heesakkers is een echt dynamisch familiebedrijf dat al bijna 57 jaar actief is in Veldhoven en omstreken. In een moderne showroom bieden wij een ware beleving op het gebied van badkamer, sanitair en tegels. Daarnaast zijn wij een totaal installateur en kunnen klanten bij ons terecht voor alles op het gebied van installatietechniek. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of vervanging.

Badkamer specialist

De belangrijkste reden waarom de klant voor Heesakkers moet kiezen, zijn onze badkamer specialisten! Hun vakkennis is heel uitgebreid, hun passie en inlevingsvermogen ongekend. Ze nemen uitgebreid de tijd voor de wensen van de klant. Samen bekijken we de mogelijkheden qua ruimte en benodigde aanpassingen op installatiegebied. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de klant uitgebreid adviseren. We begeleiden de klant volledig bij het samenstellen van je badkamer. Zo realiseren we de droombadkamer van de klant, binnen het budget!

Alles onder één dak

Het grote voordeel dat je hebt bij Heesakkers, is dat we de volledige badkamer kunnen realiseren. Daar zijn wel zes of zeven disciplines voor nodig en die hebben wij allemaal in eigen huis! We doen niet alleen het installatiewerk, ook metselen, muren verplaatsen, elektra, stucwerk en ga zo maar door. De klant hoeft zelf dus niet te schakelen met allemaal verschillende bedrijven; één contactpersoon bij Heesakkers regelt alles. Daarin is Heesakkers echt uniek. De manier waarop wij de badkamer tot stand brengen, is voor de klant dus heel comfortabel.

Baderie Heesakkers zoekt per direct een ALLROUND BADKAMERMONTEUR!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img