Bij Baderie van den Boomen Verwarming & Sanitair kun je terecht voor alles op het gebied van sanitair, tegels, verwarming en loodgieterswerk. Of het gaat om een complete badkamer of een klein onderdeel. Onze deskundige adviseurs staan voor de klant klaar om een passend advies te geven.

Buiten het sanitair kun je bij ons ook terecht voor jouw verwarming of loodgieterswerk. We bieden verschillende werkzaamheden van een complete badkamer renovatie tot ventilatiesystemen en ook hebben we een uitgebreid assortiment aan aansluitmaterialen. De klant kan ook bij ons terecht voor een CV-ketel waarbij wij ook een onderhouds- en servicecontract kunnen aanbieden.

Of de voorkeur van de klant nu uitgaat naar een landelijke badkamer of juist een modern industriele badkamer, bij Baderie Van den Boomen in Eersel zijn zij aan het juiste adres. Onze badkamermeesters zijn op de hoogte van de laatste badkamertrends. Dit is ook terug te zien in onze showroom! Tijdens een adviesgesprek staan de wensen van de klant centraal en helpen wij verder met het mooiste en slimste badkamer ontwerp.