Werkgevers
0

Barbas Bellfires B.V.

Terug naar alle resultaten

Barbas Bellfires B.V.

Bladel, Hallenstraat 17

https://barbasbellfires.com/nl/

Bij Barbas Bellfires hebben we alles onder één dak in Bladel, onder de rook van Eindhoven. Onze fabriek en het hoofdkantoor zijn hier gevestigd. Een haard is bij ons geen anoniem stuk staal, maar een persoonlijk interieurproduct. Wij maken het met liefde, zodat jij er ook van gaat houden. Elke haard wordt op maat gemaakt: vanuit 120 basismodellen in meer dan 17.000 combinaties bouwen wij de haard die jij wilt en die het beste bij jouw interieur en smaak past. Die haard gaat dan op jouw naam door de fabriek en wordt bij iedere stap in het proces grondig gecontroleerd. De productie is geen lopendebandwerk, het meeste gebeurt bij ons nog met de hand. Iedere haard is dan ook een persoonlijk meesterwerk van de monteur. En die passie voel je!

Barbas Bellfires Team Samen met ruim 150 enthousiaste collega’s worden iedere dag weer de mooiste haarden met passie ontwikkeld, geproduceerd en verkocht. Een loyale club vakmensen die zich inzet om je van dienst te zijn. Niet alleen in Nederland en België, maar ook met een eigen verkoop -en service kantoor in Frankrijk en in het Verenigd Koninkrijk.

De ontwikkelaars Iedere nieuwe haard begint met enkele schetsen, tot leven gebracht door de collega’s van Research & Development. Een team van negen specialisten is dagelijks bezig met het ontwikkelen, verbeteren en testen in het eigen laboratorium. Pas als alle testen succesvol zijn afgerond zijn ze gereed voor verkoop. Alleen het allerbeste is goed genoeg.

De monteurs Vanuit 120 basismodellen in meer dan 17.000 combinaties worden de haarden volgens de eisen en wensen van de klant gebouwd. Dit is geen lopende bandwerk, maar gebeurt met de hand. Iedere haard is dan ook een persoonlijk meesterwerk van de monteur. Dit vergt heel wat kennis van de monteurs want alle haarden worden door elkaar gemonteerd op volgorde van bestelling.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img