Werkgevers
0

Bax Totaalrecreatie BV

Terug naar alle resultaten

Bax Totaalrecreatie BV

Bergeyk, Loo 22

www.kampeertenten.nl

Meer dan 50 jaar kampeer ervaring

Bax Totaalrecreatie is al ruim 50 jaar specialist op het gebied van kamperen en recreatie. Naast een grote showroom van ruim 25.000 m² vind je in ons bedrijfspand in Bergeijk ook een atelier waar de productie van eigen (voor)tenten merken plaatsvindt. Productcategorieën waar wij ons in specialiseren zijn tenten, voortenten, tuinmeubelen, barbecues en outdoor.

Bax Totaalrecreatie in Bergeijk is sinds jaar en dag een begrip onder kampeerders. In 1969 zijn we begonnen met de productie van tenten en voortenten en in 2019, het jaar waarin het 50-jarig jubileum gevierd wordt, is de showroom gegroeid tot ruim 25.000 m² en zijn we één van de grootste kampeerzaken van Nederland!

Bax Totaalrecreatie specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van verschillende soorten tenten en is daarmee één van de weinigen die dit volledig in eigen beheer doen.

Werken in het atelier

Wanneer je werkzaam bent op onze productieafdeling, werk je in een van de modernste tenten ateliers van Europa! Er zijn verschillende specialisaties die er uiteindelijk voor zorgen dat er een eindproduct afgeleverd wordt wat voldoet aan de hoge standaard die we stellen aan onze (voor)tenten. Er is een afdeling gericht op het snijden van tentdoek, een afdeling die verantwoordelijk is voor de productie van tentframes en natuurlijk de confectieafdeling waar alle delen stof aan elkaar gestikt worden tot de (voor)tenten waar Bax Totaalrecreatie om bekend staat.

25.000 m² showroom

Een groot deel van het bedrijfspand bestaat uit showroom, de plek waar we onze producten presenteren. Je vindt er niet alleen onze eigen merken tenten en voortenten, maar alle grote merken zijn vertegenwoordigd. Er staan ca. 60 voortenten en luifels opgesteld en er is keuze uit maar liefst 150 kampeertenten. Hoewel tenten en voortenten onze belangrijkste producten zijn, vind je in de showroom tevens een groot aanbod kampeerartikelen, slaapzakken, slaapmatten en barbecues. Ook onze tuinmeubel afdeling mag er zijn, met keuze uit ca. 150 tuinsets!

Online activiteit

Tegenwoordig is een online aanwezigheid onmisbaar! Ook wij zijn voor de verkoop van onze producten afhankelijk van onze websites en webshops. We hebben een groot netwerk informatieve sites, webwinkels en social media. Je werkzaamheden als content landingspagina’s opgebouwd die continu onderhouden moeten worden. Van het schrijven van (product)teksten tot het bewerken van productafbeeldingen, maar ook adverteren in online en fysieke media en het onderhouden van onze somedewerker op ons kantoor zijn lekker afwisselend en uitdagend! Je werkt hier in een klein team waardoor vaak een beroep gedaan wordt op jouw creativiteit en input.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img