Werkgevers
0

Bazelmans Audio Visual

Terug naar alle resultaten

Bazelmans Audio Visual

VELDHOVEN, Postbus 322

www.bazelmans.com

Bij Bazelmans AV willen we jouw verwachtingen overtreffen. Dat doen we door het leveren van state-of-the-art oplossingen voor licht, beeld en geluid. Zowel door verhuur als verkoop van vaste installaties. We werken met high-end A-merken en enthousiaste, innovatieve vakmensen. De succesfactor van Bazelmans AV zit in het principe van horen, zien en voelen. Spektakel kun je maken, maar moet je bovenal beleven. Dus richten we ons op de zintuigen van jouw publiek. We prikkelen, verrassen en vermaken. Bazelmans garandeert jou de ultieme beleving…telkens weer.

Bazelmans AV is een familiebedrijf. Bij Bazelmans AV staan waarden als bezieling, vakmanschap en klantgerichtheid centraal. Door jarenlange expertise en ervaring in de wereld van licht, beeld en geluid voelen klanten vertrouwen en zo hoort het ook. We houden van het verbinden van mensen. Dat doen we, omdat we geloven dat je samen de mooiste dingen bereikt. Bazelmans AV is jouw partner voor verhuur en verkoop van state-of-the-art oplossingen voor beeld en geluid.

Onze mensen kiezen voor werken bij Bazelmans AV, omdat ze bij ons op hoog niveau bezig kunnen zijn met hun grootste passie: de techniek van licht, beeld en geluid. Bij Bazelmans AV geloven we dat hard werken loont. Om topprestaties te leveren moet je kunnen versnellen als het werk daar om vraagt. Wij genieten van werken naar een deadline. Van de opwinding die dat met zich meebrengt en de kick die we samen voelen als alles op zijn plek valt.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img