Werkgevers
0

Bertens Bouw B.V.

Terug naar alle resultaten

Bertens Bouw B.V.

TILBURG, Polluxstraat 8

Bertens Bouw is een middelgroot aannemingsbedrijf welke actief is op het gebied van realisatie, beheer, service/onderhoud en geluidsanering. Deze wordt gecombineerd met dochteronderneming FRS Group welke gespecialiseerd is in bouwkundige brandpreventie. Bertens Bouw is in 1995 opgericht als familiebedrijf en is ondertussen uitgegroeid tot een landelijk werkende totaalbouwer. Dankzij de bundeling van krachten binnen onze bedrijven kunnen wij onze opdrachtgevers een totaalpakket bieden. Klantgerichtheid, kwaliteit en flexibiliteit zijn daarbij de sleutelwoorden.

Bertens Bouw bouwt met passie voor opdrachtgevers uit de verschillende segmenten van de markt: voor overheid, bedrijfsleven en of particulier. Iedere opdracht is weer een uitdaging om onszelf als aannemingsbedrijf en uw verwachtingen te overtreffen.

Verder zijn wij een erkend leerbedrijf dat enkele leermeesters inzet om jonge medewerkers op te leiden en een vak te leren. Ook bieden we scholieren en studenten stage – en afstudeerplaatsen aan. Zo leveren we een bijdrage aan de toekomst van onze branche.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img