Werkgevers
0

Bizob

Oirschot, Deken Frankenstraat 3

https://www.bizob.nl/

Werk je bij Bizob, dan heb je passie voor het inkoopvak. De wensen en belangen van de klant staan voorop en je zet je graag in voor de overheid. Vanuit je expertrol verleen je deskundig advies bij de opzet en uitvoering van inkooptrajecten en contractmanagement.

Bizob is de partner voor inkoop en contractmanagement voor ruim 30 gemeenten en publieke instellingen. In nauwe samenwerking met de aangesloten partijen regelt Bizob inkoop, aanbestedingen, contractmanagement en – beheer voor het sociaal domein, openbare ruimte, bedrijfsvoering en ICT.

Historie
Wat ruim tien jaar geleden begon als een nieuw samenwerkingsverband tussen tien gemeenten is inmiddels uitgegroeid tot een expertisecentrum op het gebied van overheidsinkoop. Bizob is een van de eerste gemeentelijke inkoopbureaus van Nederland. De succesvolle werkwijze heeft op veel plaatsen in Nederland navolging gekregen.

Beter en slimmer inkopen
Inkoopsamenwerking is meer is dan een bundeling van inkoopvolumes. Door samenwerking bouwen we kennis op van producten, markten en bedrijven. Zo kunnen risico’s verminderen en verbetert de kwaliteit van het inkoopproces en daarmee van de in te kopen producten.

Betrokken
Onze inkopers werken als collega’s op locatie van een van de aangesloten organisaties. Hierdoor zijn ze nauw betrokken met de gemeente waarin ze werken en makkelijk te bereiken voor overleg of advies. Onze inkopers weten dat professioneel inkopen meer is dan de laagste prijs binnenhalen. Ze hebben oog voor gemeentelijke doelen, zoals het stimuleren van de regionale economie, social return, de effecten op milieu en sociale aspecten. Samen halen we het beste uit de markt.

Bizob is altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s. Om je enthousiast te houden, biedt Bizob je een uitdagende werkomgeving, een goed salaris, een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket en volop ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img