Werkgevers
0

BLP administratiekantoor

Terug naar alle resultaten

BLP administratiekantoor

Bergeijk, Eykereind 12

https://blpbv.nl

Over BLP Administratiekantoor: Wij zijn een écht familiebedrijf. Opgericht met de intentie om ondernemers zorgeloos hun eigen vak te laten uitoefenen, zonder dat hier enig papierwerk bij komt kijken. Met drie medewerkers sterk, allen met de achternaam Vromans, verzorgen wij de volledige administratie voor een groot aantal ondernemers.

Onze missie is dan ook dat jij je kunt richten op de leuke kant van het ondernemen, terwijl wij de administratieve zaken op ons nemen en ervoor zorgen dat alles op het juiste moment aangeleverd wordt bij de juiste personen en instanties. Je hebt te allen tijde inzicht in jouw boekhouding en we hebben regelmatig contact met je, zodat je op tijd en verantwoord beslissingen neemt. Wij helpen je graag vooruit, zodat je zorgeloos je werk kunt blijven doen.

We richten ons op de zzp’er. Tussen onze klanten kom je daarom veel vakmanschap tegen. Denk hierbij aan stucadoors, schilders, verpleegkundigen, grafisch designers, coaches, tegelzetters, timmerlieden, kappers, schoonheidsspecialisten en nog veel meer. Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat je verantwoord onderneemt!

Ondernemen is leuk en uitdagend. Dit moet ook zo blijven, zonder enige belastingtechnische bijkomstigheden.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img