Werkgevers
0

Bouwbedrijf Burgmans B.V.

Terug naar alle resultaten

Bouwbedrijf Burgmans B.V.

Bouwbedrijf Burgmans B.V. in Bergeijk is al ruim 100 jaar actief als middelgrote bouwonderneming, met name in de regio Zuid-Oost Brabant. Naast een specialisatie in de utiliteitsbouw zijn wij ook actief in zowel de seriematige als particuliere woningbouw. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een platte organisatie met korte communicatielijnen, gemotiveerde medewerkers en weinig personeelsverloop. Ons werkgebied is voornamelijk regionaal.

BETROKKEN |Wij bieden al het goede van een familiebedrijf. We kennen onze klanten en hun wensen, bedienen hen op maat en bieden korte lijnen en rechtstreeks contact.

ALLROUND | Wij zijn van alle markten thuis. Van woning- en utiliteitsbouw tot verbouw, onderhoud, renovatie en machinefundatie. Wij werken op elke schaal, van heel groot tot bijzonder klein.

VAKKUNDIG |Bouwen is ons vak. Al meer dan 100 jaar. Wij zijn toegewijd en bieden hoge kwaliteit. Om dat te garanderen werken wij met vaste eigen mensen en vaste toeleveranciers.

BETROUWBAAR |Afspraak is afspraak. Wij zeggen wat we doen en wij doen wat wij zeggen. Daarom hebben wij tevreden opdrachtgevers en met velen van hen een langdurige relatie.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img