Werkgevers
0

Boxtom BV

Goirle, Turnhoutsebaan 26a

https://boxtom.nl/

Al sinds 2003 is Boxtom gespecialiseerd in het realiseren van tijdelijke huisvesting op het gebied van mantelzorgwoningen, tijdelijke woningen en personeelshuisvesting. Wij ontwerpen, bouwen en plaatsen de woningen zelf. Omdat we het gehele proces in eigen handen hebben, zijn we perfect op de hoogte van wet- en regelgeving. Op die manier kunnen wij de klant maximaal ontzorgen.

Uiteraard staat kwaliteit bij Boxtom voorop. In onze werkplaats in Goirle produceren we alles zelf. We leiden onze mensen zelf op en blijven ze trainen. Daardoor zijn we altijd erg betrokken en kunnen wij maximaal wooncomfort garanderen.

Elke woning die wij opleveren wordt zorgvuldig samengesteld en gecontroleerd. In onze werkplaats én daarbuiten hebben we zicht op elke stap binnen het bouwproces: van voorbereiding tot productie, plaatsing en service.

Onze klanten staan centraal. Wij streven dan ook naar een hoge klantbetrokkenheid. De klant wordt met grote regelmaat geïnformeerd over de voortgang van het project. Iedere belangrijke stap, zeker gedurende het bouwproces, wordt zorgvuldig gecommuniceerd en afgestemd.

De klant kiest, wij doen de rest!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img