Sinds de oprichting in 2007 is BuzziSpace geëvolueerd tot een wereldwijde speler met hoofdkantoor in Antwerpen en kantoren in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Amerika.

BuzziSpace streeft ernaar om de wereld te verbeteren door design. Het begon allemaal met akoestiek. Vandaaruit groeide de missie. Gedreven door een ongeziene passie om een antwoord te bieden op moderne design uitdagingen, is BuzziSpace constant bezig met het heruitvinden van interieurinrichting om ze functioneler en speelser te maken. Het merk biedt dan ook nieuwe manieren van werken, wonen en duurzaam bestaan.

BuzziSpace streeft ten allen tijde naar duurzame en kwaliteitsvolle producten, hetgeen duidelijk wordt weerspiegelt in het productieproces. Met productievestigingen in Nederland (Bladel) en Amerika (North Carolina – High Point) willen we uitblinken in alles wat we produceren. De gepassioneerde ambachtslieden verbeteren continue hun vaardigheden om de producten naar een hoger niveau te tillen en om net dat tikkeltje meer aan de product families toe te voegen.