Werkgevers
0

BuzziSpace

Bladel, Industrieweg 7a

www.buzzi.space

We zijn allemaal makers

BuzziSpace creëert oplossingen voor ‘Happy and Healthy workspaces’. Opgericht in 2007 in Antwerpen, groeide het bedrijf snel uit tot een vooraanstaande wereldspeler in de kantoorinrichtingsmarkt. Naast zijn
kenmerkende akoestische oplossingen ontwerpt het ook meubelen en akoestische verlichting. Vandaag heeft het kantoren en showrooms in Antwerpen (BE), Bladel (NL), High Point, Chicago en New York (US) en een eigen productie in Bladel (NL).

Vakmanschap en passie in Bladel (NL)

Meer dan 80 werknemers met meer dan 100 jaar gecombineerde ervaring. Bij BuzziSpace is vakmanschap cruciaal. De kwalitatieve producten vereisen tevens hoog vakmanschap op het vlak van stikken, stofferen en assembleren. Oog voor detail, een vaste hand, een dosis passie en trots zijn de kernwoorden in de productie.

Verbaas jezelf met creativiteit

Naast het vakmanschap staat innovatie voorop in het zelf ontwikkelen van unieke technieken zoals het 3D schuimsnijden en het lamineren. Creativiteit is een belangrijke troef. In elk van ons schuilt een maker, die we dagelijks in onze productie nodig hebben. Met als ultieme doel, het creëren van duurzame en kwaliteitsvolle kantoormeubelen en oplossingen die ons onderscheiden van de concurrentie en die wereldwijd erkend worden.

Bekijk het filmpje hieronder en neem zeker een kijkje op de virtuele tour!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img