Werkgevers
0

Content Food Group

Terug naar alle resultaten

Content Food Group

Westerhoven, Leemskuilen 2

https://cateringcontent.nl/

Content Food Group is een snelgroeiend bedrijf met 23 jaar ervaring in de voedselproducerende industrie. Wij voeren drie sterke merken, Catering Content, Vers & Klaar en Chef Tournant CFG met elk een specifieke doelgroep. Ons streven is om lekker eten makkelijk te maken voor iedereen, met een focus op betrouwbaarheid, kwaliteit, en vooruitstrevendheid.

Waar we in geloven:
*“Ambachtelijke kookmethoden en recepten, met liefde voor seizoen- en streek producten”. *

Wat we nastreven:
*“Lekker en gezond eten makkelijk maken”. *

Wat we belangrijk vinden:

Vooruitstrevend
In een wereld die voortdurend veranderd benaderen wij de toekomst proactief. We hebben een scherpe visie die verder reikt dan de huidige trends, waarbij we anticiperen op toekomstige behoeften en verwachtingen van onze en uw klanten. We proberen culinaire uitdagingen structureel op te lossen met onze ambachtelijke bereide producten en merken.

Betrouwbaar
Wij zijn betrouwbaar in alles wat we doen, van het selecteren van de beste ingrediënten tot het leveren van producten van hoogwaardige kwaliteit. Onze merken zijn een garantie voor consistente kwaliteit, en we bouwen voortdurend aan het vertrouwen van onze klanten door te leveren wat we beloven. Wij nemen eerlijk eten serieus.

Eerlijkheid
We geloven in eerlijkheid in al onze processen, ingrediënten en kookmethoden. Onze klanten hebben het recht te weten waar hun voedsel vandaan komt en hoe het wordt gemaakt, van de bron tot de tafel. CFG streeft naar een glasheldere en eerlijke relatie met consumenten, partners en de samenleving als geheel.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img