Werkgevers
0

Connect Group Nederland B.V.

Terug naar alle resultaten

Connect Group Nederland B.V.

VELDHOVEN, De Run 4281

www.connectgroup.com

Van ontwerp tot succesvol product

Successen bouw je door een keten te maken van louter sterke schakels.

Connect Group is zo'n schakel. Als subcontractor ondersteunen we bedrijven. Samen maken we van hun product een technologisch en commercieel succes.

Onze focus ligt op efficiëntie, van ontwerp tot eindproduct. Daarbij kijken we voortdurend of de kwaliteit omhoog en de time-to-market nog korter kan.

Onze vestiging in Veldhoven is gespecialiseerd in het uittesten van ontwerpen en de vervaardiging ervan in kleine series. Op deze locatie is alle kennis aanwezig om prototypes te perfectioneren, bijvoorbeeld door te kiezen voor de componenten die het beste en het langste presteren en de gunstigste prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Tevreden over het ontwerp, dan produceren we het in Veldhoven in kleine series. Wilt u opschalen? Dan kunnen we de productie overdragen aan onze vestigingen in Tsjechië of Roemenië.

In Oost-Europa kunnen we uw product in exact dezelfde kwaliteit vervaardigen als in West-Europa, tegen gunstigere voorwaarden. Zo helpt Connect Group ook in Nederlandse klanten om van hun ontwerp een technologisch én commercieel succes te maken.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img