Werkgevers
0

Coppens Diervoeding B.V.

Terug naar alle resultaten

Coppens Diervoeding B.V.

HELMOND, Postbus 79

www.coppens.nl

Coppens Diervoeding is een familiebedrijf dat al meer dan 95 jaar bestaat. In onze innovatieve fabriek in Helmond produceren we veevoeders voor vleespluimvee- en varkens. Dat doen we samen met zo’n 70 collega’s. Werken bij Coppens Diervoeding betekent werken in een dynamische omgeving waar communicatielijnen kort zijn. Onze medewerkers hebben affiniteit met het agrarische vak en weten wat er speelt bij klanten.

Coppens Diervoeding staat garant voor hoogwaardige en betrouwbare diervoeders, in combinatie met innovatief en kundig advies. Daarmee dragen wij bij aan gezonde en optimaal presterende dieren en een toekomstbestendige varkens-en pluimveehouderij.

Innovatie en betrokkenheid zijn absolute voorwaarden bij het nastreven van onze doelstellingen. Continu blijven verbeteren in alle facetten van het bedrijf, is een vereiste om de beste resultaten voor onze klanten te behalen. Zowel wat betreft de kwaliteit van onze diervoeders en ons advies, als het productieproces en de logistiek. Vandaag vernieuwen om een antwoord te hebben op de vragen van morgen.

Bovendien zijn we door onze natuurlijke affiniteit met en onze kennis van het agrarische vak in staat om nieuwe ontwikkelingen direct te vertalen naar een aanpak die past bij onze klanten. Altijd met respect voor maatschappij en milieu en met oog voor de gezondheid van dieren en mensen.

Coppens Diervoeding is een erkend leerbedrijf en heeft onder andere mogelijkheden tot BBL leerwerktrajecten voor operators productietechniek op MBO-niveau.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img